DAČIĆ DAO PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU U PREGOVORIMA OKO KOSOVA: SPS i ja lično bićemo snažan deo narodnog jedinstva i političke stabilnosti Srbije

Autor:

Vesti

26.08.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SPS Ivica Dačić reagovao je saopštenjem o borbi predsednika Vučića za miran život Srba na Kosovu i trenutnik pregovorima sa Prištinom.

DAČIĆ DAO PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU U PREGOVORIMA OKO KOSOVA:  SPS i ja lično bićemo snažan deo narodnog jedinstva i političke stabilnosti Srbije

Foto: ST/N.PANČIĆ

- Upravo ovih dana se najbolje vidi koliko je bilo važno sto su građani Srbije pružili na izborima ogromnu podršku Aleksandru Vučiću, koji u ovim prelomnim i teškim trenucima kao Predsednik Republike Srbije uspešno vodi borbu za mir i za zaštitu našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Obaveza prema našoj državi i narodu je da mu pružimo maksimalnu moguću podršku u toj borbi.

- Preko je potrebno narodno jedinstvo bez međustranačkih razmirica, koje samo mogu da štete Srbiji. Nema važnijeg pitanja u ovim momentima. U pitanju je opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji i budućnost Srbije. Socijalisticka partija Srbije i ja lično bićemo snažan deo narodnog jedinstva i političke stabilnosti Srbije, jer bez toga neće biti ni Srbije - izjavio je Ivica Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading