OVO JE NAJVEĆI USPEH SRBIJE: Predsednik Vučić objavio sjajne vesti (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.08.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je na zvaničnom instagram nalogu "budućnost Srbije" objavio sjajne vesti koje se tiču porasta nataliteta u Srbiji.

OVO JE NAJVEĆI USPEH SRBIJE: Predsednik Vučić objavio sjajne vesti (VIDEO)

Foto: TANJUG/J. Ilić

Aleksandar Vučić

Naime, predsednik je otrkio da je ove godine, u prvih 6 meseci 2022. godine Srbija ima 521 novorođenče više, nego u istom periodu 2021. godine.

- U danu u kojem smo imali mnogo ne lakih sastanaka i razgovora sa predstavnicima Zapadnog sveta, po pitanju KiM, i predstastanak sa Kvintom, a pred odlazak u Brisel, dobio sam jednu dobru vest, koju želim da podelim sa vama, poštovani građani Srbije, a to je da u prvih šest meseci 2022. godine imamo 521 novorođenče više, nego u istom periodu 2021.godine. Što je 1,8 više dece, i ne mogu da vam objasnim koliko sam radostan što smo, nadam se uspeli da prekinemo negativan trend. I ovo znači da naše mere obavljaju posao, i nastavićemo, još ćemo da ih pojačamo, ulagaćemo u budućnost Srbije. Hvala majkama, hvala divnim ženama Srbije - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading