EULEX: Što pre pronađite ubice Ivanovića!

Autor: Tanjug

Vesti

16.01.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

EU snažno osuđuje ubistvo Olivera Ivanovića koje se dogodilo jutros i poziva institucije na Kosovu i Metohiji da učine sve napore da se pronađu počinioci, rečeno je Tanjugu u EULEX-u u Prištini.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Goran Rakić

- Izjavljujemo iskreno saučešće porodici Olivera Ivanovića. Pozivamo relevantne institucije vladavine prava na Kosovu da ulože sve napore kako kako bi se počinioci ovog zločina što pre pronašli i izveli pred lice pravde - rekla je za Tanjug portparolka EULEX-a Dragana Solomon.

Ona je dodala da će Eulex pružiti svu potrebnu podršku "vlastima u okviru svog mandata". 

- Apelujemo na zajednicu da sarađuje sa vlastima i da održi mir i odgovornost u ovim teškim trenutcima - zaključila je ona.

Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić zakazao je za danas u podne hitan sastanak sa predstavnicima KFOR-a, EULEKS-a i kosovske policije, rečeno je Tanjugu u kabinetu gradonačelnika. 

Tema sastanka je bezbednosna situacija u Kosovskoj Mitrovici nakon ubistva lidera građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading