Šapić sakuplja potpise u zgradi Opštine Novi Beograd?!

Autor: embargo.rs

Vesti

16.01.2018

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od rimskog Senata do danas, niko nije toliko zloupotrebljavao funkciju koju obavlja koliko to čini Aleksandar Šapić, predsednik Opštine Novi Beograd, piše embargo.rs.

RepublikaFoto: embargo.rs
Skupljanje potpisa za Šapićevu listu

Prostorije opštine u ponedeljak kasno po podne je uzurpirao za svoje lične stranačke aktivnosti, ucenjujući sve do jednog  zaposlenog, da moraju dati potpis za njegovu izbornu listu.

Usput rečeno, da li iko zna gde se nalaze službene prostorije njegove Grupe građana? Da li iko zna koliko ima zaposlenih u stranci koja, evo, nekoliko godina vlada najmnogoljudnijom opštinom u Srbiji?

Naravno da ne znate. Jer  je ovaj čovek poistovetio svoju stranku i jednu ozbiljnu lokalnu samoupravu!? Za njega kažu, da "ni pekaru hleb iz svog džepa ne plaća". I misli da je to OK.

Ali, zato Šapić koristi sve društveno, narodno kao svoje lično. Kao dedovinu ili očevinu.

Tako je i juče, kasno po podne i sinoć, prostorije u prizemlju zgrade opštine Novi Beograd Šapić pretvorio u kancelarije svoje stranke. Tu je do kasno u noć prikupljao potpise za svoju izbornu listu, jer je juče u podne zvanično objavljen datum beogradskih izbora.

A, kako je to izgledalo, najbolje svedoče reči jednog od zaposlenih, koji je morao da dođe i lično da potpis za Šapićevu listu:

- Sekretarica načelnice Uprave juče se "polomila zivkajući i pretećim glasom naređujući zaposlenima da odmah dođu u zgradu opštine sa ličnom kartom da bi stavili svoj potpis za Šapićevu izbornu listu. Jer, valja skupiti nekoliko hiljada potpisa. Šapića već polagano hvata panika, rejting mu osetno pada, a strepi i zbog podnetih Krivičnih prijava…

Stvarno, gde to još ima da se opštinske prostorije koriste u lične stranačke aktivnosti, pa ma ko bio u pitanju? Šta tek reći o pozivanju zaposlenih, koji iz straha da ne izgube posao, sinoć su se "dovlačili na prekovremeni rad", u opštinu, ali za stranku Aleksandra Šapića!? To što se sve dešavalo u zgradi opštine - kao da nikoga nije briga. Šapić godinama radi šta hoće, opštinsku kasu troši kako i koliko hoće, zapošljava koga hoće… I sve to naravno radi "preko svojih satelita, dve gospođe" koje žare i pale ovom samoupravom. Kao da i one predosećaju, da ovakva autokratija ne može još dugo da traje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (85)

Loading
Legionarii

16.01.2018 08:09

Kako sejes, tako i zanjes!

sasa

16.01.2018 10:04

@Legionarii - Dobro cini i dobru se nadaj

ana

16.01.2018 08:23

Bahati siledžija!Ne želim ni da zamislim kako bi se ponašao kad bi bio na čelu grada!

Voja

16.01.2018 08:24

Šapić ne bira način ni sredstva ne bi li stigao do svog ličnog cilja.