MIHAJLOVIĆEVA ODGOVORILA TEPIĆEVOJ: Fašizam ne sme da bude tema kampanje

Autor: Tanjug

Vesti

15.01.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS reagovala je danas na optužbe poslanice Nove stranke Marinike Tepić da SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržavaju fašizam, upozorivši da opozicione stranke na samom početku predizborne kampanje u Beogradu koriste opasne i neprihvatljive uvrede.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Upozorila opoziciju: Zorana Mihajlović

- Za svaku je osudu da bilo koja politička stranka koristi i fašizam kao način borbe u kampanji protiv SNS. Takve optužbe su nedopustive, pogotovo u Srbiji u kojoj je od fašizma stradalo više od milion ljudi i našim građanima naneto veliko zlo. Niko u SNS ne podržava fašizam i ovakve optužbe ne bi smele da budu tema bilo koje kampanje - kaže Mihajlovićeva, saopšteno je iz njenog klabineta.

Ona je ukazala i da olako potezanje ovakvih, najopasnijih uvreda nanosi nesagledivu štetu našoj zemlji i njenom ugledu.

- Građani u Beogradu, Boru i Aranđelovcu neće 4. marta glasati da li su za ili protiv fašizma, već ko će voditi njihove lokalne samouprave kako bi omogućili bolju svakodnevicu. SNS će uvek pokazivati svoje rezultate i šta smo uradili za građane i nikakve druge argumente nećemo koristiti - ističe Mihajlovićeva.


Tepić je ranije danas iznela tvrdnje da je došlo do "fašizacije društva" i da je to "sve eksplicitnije" što se bliže beogradski izbori, tvrdeći i da se to dešava uz "podršku" Aleksandra Vučića i SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading