Program Dragana Ðilasa - da krade narodne pare

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.01.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka saopštila je danas da se program Dragana Ðilasa svodi na "strategiju krađe narodnih para, pljačkanje i uništavanje gradske i državne imovine".

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Đilas, rasipnik narodnih para

- Ðilas bi dao ''Galeniku'' svom pajtosu Babiću i umesto da se puni državni budžet on bi te pare delio sa svojom lopovsko-tajkunskom svitom, i kada im ni to ne bi bilo dovoljno, na kraju bi je i prodali, kao što su prodali ''Hemofarm - navodi se u saopštenju SNS. 

Dodaju da su građani Beograda na svojoj koži osetili kako izgleda kada se Dragan Ðilas brine o njima, Beogradu i beogradskim javnim preduzećima.


- Zajedno sa Šapićem, a u dogovoru sa Miškovićem, i u skladu sa njegovim poslovnim ambicijama, želi da uvećava svoje bogatstvo, da opljačka čak i decu Beograda i prestonicu ponovo dovede do bankrota - kažu iz SNS.

Ističu, da će Srpska napredna stranka kao i prethodne cetiri godine nastaviiti da se bori za bolji život svakog Beograđanina, za nova radna mesta, uređene puteve i ulice, nove škole i vrtiće, ambulante i domove zdravlja, kao i za pomoć svakom ugroženom čoveku i najstarijim sugrađanima.

- Sa timom izuzetnih stručnjaka i, pre svega, poštenih i čestitih ljudi sa liste ''Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd! - učinićemo sve da Beograd nastavi da se razvija i napreduje zbog naše dece", navodi se u saopštenju SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
mario

15.01.2018 15:29

Zaduzenje od preko milijardu evra je sasvim dovoljno i uverljivo da se zna o programu Djilasa i tajkuna.

Cudna suma

15.01.2018 15:39

Djilasova je jedina politika "svoja ruka u tuđ džep"!

Petar986

15.01.2018 15:46

Sta drugo moze ovaj Tajkun da radi nego da krade, to ga i zanima drzavna kasa samo!!

Petar986

15.01.2018 15:47

Ovog tajkuna zanima samo lova, da se bogati, njega narod ne zanima,