Ćao, ja sam Srećko!

Autor:

Vesti

03.08.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću u godinama i decenijama pred nama biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti.

Ćao, ja sam Srećko!

Foto: Promo/AMSO

Baš kao što mi i ime kaže, moja misija je da sve čega se prihvatite, svaki put na koji krenete i svu imovinu koju posedujete prati sreća ali i sigurnost. Ja brinem kako vas ne bi „bolela glava“, i što je najvažnije, pazim da ta bezbrižnost ne bude skupa. A verujte mi da nije.

Imam odgovore na sva vaša pitanja i znam da: nezaboravnog godišnjeg odmora nema bez Putnog zdravstvenog osiguranja; da je auto o kojem ste maštali i koji ste konačno sebi priuštili najbezbedniji uz polisu Kasko osiguranja; da mnoge opasnosti kao što su požari, poplave i elementarne nepogode svakodnevno prete vašem domu, a da je najlakše (i veoma povoljno) imati miran san ako se odlučite da uz moju pomoć postanete vlasnik polise Imovinskog osiguranja.

Republika

Foto: Promo/Istock/AMSO

Verujte Srećku i pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja da zajedno sačuvate sve što vam je važno

Ne plašim se oluje, vatre, neispravnih instalacija, dotrajalih vodovodnih cevi. Neću pobeći ako vas na putovanju, u radu ili sportskim aktivnostima napadnu „zdravstvene nemani“. I u saobraćaju i na parkingu ja čuvam vaš auto, i uvek budno pratim i upozoravam da dok radite, stvarate i gradite ne napravite greške koje mogu skupo da vas koštaju. Moj posao je da vas štitim i od onih koji greše, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu. Ja sam verni čuvar svih polisa AMS Osiguranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading