RANVIRE, SRBINE: Zbog ovog čoveka je Srbija vest broj 1 u Indiji! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

19.07.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

3,2,1 - Srbija! Ranvir Sing, indijski je filmski megastar koji je proslavio Srbiju u jednoj od najmnogoljudnijih zemalja na svetu i to rame uz rame sa Berom Grilsom čije je "Preživljavanje" snimljeno na Staroj planini.

RANVIRE, SRBINE: Zbog ovog čoveka je Srbija vest broj 1 u Indiji! (FOTO)

Foto: Promo, Privatna arhiva, Yotube - Netflix India

Ranvir, megazvezda Bolivudske filmske produkcije, ispričao je Indiji na nesvakidašnji način romantičnu priču o zemlji Srbiji i cvetu Ramonda Serbika, i upravo zahvaljujući glumcu, film o Staroj planini ove nedelje je najgledaniji Netfliksov film u Indiji.

Koliko daleko možemo otiići zbog ljubavi? Bolivudski glumac u filmu "Preživjavanje sa Grilsom" prelazi strme jaruge, ledene reke i grabežljivce poput lisica, medveda i zmija – sve da bi ubrao jedan cvet za svoju dragu, Depiku Padukone.

I to nije bilo koji cvet, Ramonda Serbika je retka vrsta biljke koja se nalazi na visokim nadmorskim visinama Srbije. U narodu postoji verovanje da cvet preživljava neke od najtežih uslova i ima sposobnost da oživi ako se zalije čak i nakon što je uvenuo.

Stara planina - Krov Srbije

Ranvir je verovao da je cvet pravi prikaz njegove ljubavi prema Depiki. Dakle, glumac koji kaže da nikada nije bio u šumi, čak je zaobilazio i parkove, krenuo je u misiju da dođe do ovog cveta, uz malu pomoć britanskog avanturiste, Bera Grilsa. Emisija je interaktivna, tako da imate kontrolu nad njegovim sledećim potezom i da li se spušta niz liticu ili tirolski prelazi (metoda prelaska jedne visoke tačke na drugu pomoću sajle ili kanapa) - na ovaj ili onaj način, on stiže do krajnje tačke i radi brojne lude stvari usput.

Stara planina u filmu okarakterisana kao najlepša i jedna od poslednjih netaknutih divljina na tlu Evrope, a glumac je i pre i posle snimanja nekoliko puta boravio na "Krovu Srbije" tačnije SP Resortu, gde su i nastale ekskluzivne fotografije.

Ranvir je u društvu Gorana Karadžića, prvog čoveka JP Stara planina i zaposlenih u hotelu Stara planina gledao Đokovića i zdušno navijao za njega dižući tri prsta na svaki Novakov poen.

Indijci će napraviti turistički bum u Srbiji!

Goran Karadžić je ugostio ekipu Grilsa i Ranvira u SP Resortu, gde su proveli odmor i uživali u najlepšim srpskim specijalitetima, a upravo zahvaljujući emisiji koja je snimana na Staroj planini, ogromno je interesovanje Indijaca za turističke posete Srbiji.

Očekuje se da će upravo gosti iz Indije, koji trenutno donose Švajcarskoj najveću dobit od turizma, u ogromnom broju pohrliti u Srbiji u narednom periodu pa će i turistički radnici ponudu morati uveliko da prilagode gostima iz ovog dela sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading