FARAON SE BRČKA, A U LESKOVCU HAOS: Gradonačelnik uživa u spa-centru

Autor:

Vesti

17.07.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Leskovca uslikan je u okviru hotelskog kompleksa bazena s termalnom vodom i SPA

FARAON SE BRČKA, A U LESKOVCU HAOS: Gradonačelnik uživa u spa-centru

Foto: Privatna arhiva

Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, brčka se u ekskluzivnom hotelu u Vrnjačkoj Banji dok mu se grad urušava.

Srpskom telegrafu javili su se i poslali slike Cvetanovića Leskovčani koji su ga videli u banjskom rizortu, iznervirani što ne rešava nagomilane probleme o kojima je naš list pisao prethodnih dana.

A to što smo napisali da se grad urušava, nije slučajno pošto je i doslovno tako (nedavno se urušio plafon u hotelu, u velikoj sali za proslave, te samo pukom srećom niko nije poginuo jer tada nije bilo gostiju). Nekoliko dana kasnije, pukla je bruka s dodelom gradskog novca osobi dvaput pravosnažno osuđivanoj za nasilje za projekat borbe protiv nasilja?!

Uglavnom, prvi čovek Leskovca uslikan je u okviru hotelskog kompleksa bazena s termalnom vodom i SPA. Bio je u društvu izvesne plavuše. Njih dvoje su jedno vreme ćaskali na ivici bazena, ali očito dami Cvetanovićeva priča i nije bila naročito zanimljiva jer je mahom gledala u telefon. Noćenje u ovom hotelu, za dve osobe, u sobi sa francuskim ležajem (plus pomoćni), kako se može videti na sajtu, košta 128 evra, odnosno oko 15.000 dinara.

Tokom vikenda, inače, u Vrnjačkoj Banji je održan Vrnjački karneval (traje od 10. do 17. jula). Cvetanovićev boravak u banji, samim tim, i nije iznenađenje jer, ako je nečemu veran, to su onda obilasci karnevala i maskenbala po zemlji i regionu. Tako je i zaradio nadimak Faraon, po kom ga sada svi znaju, pošto se na jednom događaju pojavio maskiran u faraona.

Cvetanović nije odgovorio na poziv našeg lista, kao ni na SMS s konkretnim pitanjima da li je u Vrnjačkoj Banji bio privatno ili poslovno, ko je platio i koliko košta smeštaj u hotelu sa četri zvezdice...

Još neki od skandala Cvetanovića

- Osuđivan za premlaćivanje lica ženskog pola, koristio je i vatreno oružje i ispalio hitac tik pored žrtve, koju je udarao i drškom pištolja, gazio...

- Pojavio se kao faraon na Strumičkom karnevalu 2019.

- Grad Niš opisao kao "grad od tri slova, na ulazu zatvor, na izlazu ludnica", posle se izvinjavao Nišlijama

- Dvorište Cvetanovićeve kuće izabrano 2017. za najuređenije u Leskovcu

- Na Balkanskom šampionatu u pesmi štiglića pobedila je baš Cvetanovićeva ptica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vesna Marković

18.07.2022 08:45

Nadje se uvek neko ko kopa i paparaco ali zašto jednom već ne iznesete istinu i hvalite šta je dr Goran Cvetanović sve uradio za grad Leskovac!Da li taj čovek koji radi i dan i noć ima pravo na svoj privatni život?Da li ste se možda zapitali da je službeno tamo u Vrnjačkoj Banji .Dokle više klevetate ovog čovek ružno je da bacate trnje po dr Goranu Cvetanoviću !

Jutka

19.07.2022 15:07

@Vesna Marković - Zato sto ne znaju o drugim vestima da pisu. Samo pljuju sve dobro sta se uradi. FPN retko ko od njih ima