SNS ODGOVARA LOPOVSKO-TAJKUNSKIM KOALICIJAMA: Narod jedva čeka da odgovorni za pljačke odgovaraju

Autor: Tanjug

Vesti

12.01.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević reagovao je danas na izjavu Vuka Jeremića da će "odgovarati svi umešani u pljačkaške privatizacije" naglasivši da građani jedva čekaju da za pljačku Srbije odgovaraju svi koji su je uništavali.

RepublikaFoto: Tanjug
Vzučević: Odakle Jeremiću milion evra za stan?

Vučević je u izjavi medijima rekao da je Vuk Jeremić zajedno sa Borisom Tadićem uništio mnoge srpske fabrike, među kojima i IMT. 

- Zaslugom Vuka Limunovog Jeremića, Borisa Tadića i ostalih iz te lopovsko-tajkunske koalicije, opustošena je ova fabrika koja je odlično poslovala i proizvodila na desetine hiljada traktora - kaže Vučević.

Dodaje, da su se oko zemljišta na kojem se IMT nalazi sukobili Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, te da je to bio jedan od razloga zašto je Ðilas "izbacio Jeremića iz Demokratske stranke".

- To svi znaju, kao što znaju da je Jeremić zauzvrat branio Miškovića, jer su njemu sve Miškovićeve privatizacije bile divne. Kada Jeremić već pominje lopovluke, građani Srbije i dalje čekaju da čuju odakle mu milion evra za stan na Vračaru, odakle mu pare za stan u Njujorku i ko mu je dao sedam miliona evra za kampanju, za koje ni dan danas nema pokriće, i šta mu je tražio zauzvrat? - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Kupina

12.01.2018 17:20

Narod ce takve ljude kazniti na izborima jer si sve upropastili dok si bili na vlasti.

lepi

12.01.2018 17:26

Kakve veze Vucic i Sns imaju sa privatizacijama??? Njegov Ds je bio glavni prodavac Srbije bud zasto!

Kosta

12.01.2018 17:28

Ovi ljudi trebaju da odgovaraju, narod je svestan sta su oni radili dok su vladali i zato im niko nece dati glas na izborima.

lepi

12.01.2018 17:29

Treba ih prvo poraziti na izborima pa pohapsiti posle! Svi znaju sta je Zuta mafija radila i sta je sve "privatizovano" tj. opljackano i prodato u bescenje. Vuk je itekako bio figura u toj istoj mafiji i znao je za svaku kriminalnu radnju iz tog perioda!