DAČIĆ O IZBORIMA U BG: Idemo sami ili sa SNS

Autor: Tanjug

Vesti

10.01.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da ta stranka ostaje pri odluci donetoj na sednici glavnog odbora da na beogradskim izborima nastupi ili na jednoj listi zajedno sa SNS-om, ili samostalno sa Jedinstvenom Srbijom u kom slučaju bi njihov kandidat za gradonačelnika bio Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug
Definitivno neće sa Šešeljem: Ivica Dačić

- To su opcije o kojima trenutno razgovaramo i razmišljamo - rekao je Dačić i istakao da u obe varijnate očekuje dobar rezultat i da je SPS spremna za beogradske izbore.

Govoreći o eventulanim vanrednim paralmentarnim izborima, Dačić je ponovio da on nema ništa protv njihovog održavanja, ali i podsetio na stav predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

- Kako ste čuli od predsednika Republike - pošto neće biti parlamentarnih izbora, da ne govorimo o toj temi - rekao je Dačić uoči Izborne konferencije Foruma žena SPS Beograda. 

Upitan da li očekuje da predsedništvo SNS promeni odluku o vanrednim parlamentarnim izborima i "eventualno preglasa predsednika", Dačić je odgovorio:

- Molim vas da postavljate ozbiljna pitanja... ali ja nemam ništa protiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading