Na listi SNS u Beogradu košarkaši, naučnici i jedan glumac, a na čelu "POLITIČKA BOMBA"

Autor: Večernje Novosti

Vesti

10.01.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naprednjaci bi na današnjoj sednici Predsedništva stranke trebalo da privedu kraju "pakovanje" liste za Beograd, načelno dogovore kada će predsednica Skupštine Maja Gojković i za koji datum raspisati glasanje u prestonici i konačno prelomiti da li će se istog dana vanredno birati i novi saziv parlamenta.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Večeras sednica Predsedništva SNS-a

Kako su objavile "Novosti", na sednici Predsedništva najverovatnije će biti određeno da Gojkovićeva odmah posle 20. januara raspiše beogradske izbore, a u igri za glasanje su datumi, između 4. i 18. marta.

Lista naprednjaka najverovatnije će se zvati "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", a na njoj će, osim jakih stranačkih figura iz prestonice, biti značajan broj nestranačkih ličnosti - profesora, lekara, naučnika, ali i glumac Svetislav Bule Goncić i sportista poput legendarnih košarkaša Gorana Grbovića i Nebojše Ilića...

Čelnici SNS odavno pregovaraju sa jednim uglednim intelektualcem koji bi mogao da bude na čelu liste i to bi mogla da bude "politička bomba" na startu predizborne kampanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Pekic

10.01.2018 14:31

Verujem da će na listi biti odlični stručnjaci.

vitki

10.01.2018 14:37

Ne sumnjam da ce ekipa Sns biti najbolja!

Smreka

10.01.2018 15:37

Svi intelektualci podrzavati sns

Stojkovic_NBG

10.01.2018 15:50

Uspesni ostvareni ljudi, lista je odlicna! "Zato što volimo Beograd"