Vučić sa liderima regiona uz predivan pogled - razgovor o budućnosti Balkana (FOTO)

Autor:

Vesti

07.06.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Ohridu, gde će učestvovati na samitu Otvoreni Balkan, prenosi Objektiv.

Vučić sa liderima regiona uz predivan pogled - razgovor o budućnosti Balkana (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa albanskim ministrom Edijem Ramom, premijerom Crne Gore Dritanom Abrazovićem i predsednikom vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim sa kojima je razgovarao u Ohridu.

- Uz predivan pogled na Ohridsko jezero, večeras sam razgovarao sa Edijem Ramom, Dritanom Abrazovićem i Dimitrom Kovačenskim o situaciji u regionu, ali i o svim pitanjima od značaja za naše građane. Narednih dana, očekuje se nastavak razgovora i o mnogim drugim temama o budućnosti Zapadnog Balkana, o evropskom putu Srbije, kao i o svim neophodnim reformama koje moramo da sprovedemo, piše u objavi na instagramu predsednika Vučića.

 

 

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Ohrid gde počinje dvodnevni samit regionalne inicijative Otvoreni Balkan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

08.06.2022 07:32

Predivan pogled na jezeru i veoma bitne teme za dobrobit nasih gradjana!