OTKRIVENO ko je Srbin koji je NAPRAVIO HAOS MALTEŠKOJ POLICIJI (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.06.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin (33) uhapšen je na Malti posle četri meseca bekstva, jer je 17. februara u Marsaskali učestvovao u tuči u kojoj je teško povređen muškarac (29), prenosi Kurir.

OTKRIVENO ko je Srbin koji je NAPRAVIO HAOS MALTEŠKOJ POLICIJI (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Lokalni mediji navode da je Srbin prilikom hapšenja povredio i četri policajca.

 

 

- Policija je, zajedno sa pripadnicima Jedinice za brze intervencije, saznala da je Srbin često dolazio u jedan lokalni klub u Gziru i tako je lociran. Međutim, on je videvši policiju pokušao da pobegne. Policija je pokušavala da ga uhapsi, ali se on opirao hapšenju. Odbio je saradnju sa policijom i nakon verbalne svađa, počela je tuča između policajaca i Srbina koji ih je tom prilikom lakše povredio. U pitanju su četri pripadnika malteške policije koja su pokušala da ga obuzdaju - prenosi portal Loved Malta.

Danas je na sudu policijski inspektor Deril Far rekao da se ovaj srpski državljanin traži i u Srbiji zbog navodnog posedovanja i proizvodnje nelegalnog eksploziva i vatrenog oružja.

 

 

Na sudu je rečeno da je on pobegao iz Srbije koristeći lažni hrvatski pasoš.

On se pred sudom izjasnio da nije kriv i zadržan je u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading