BEOGRADSKI NAPREDNJACI: Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana

Autor: Tanjug

Vesti

09.01.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor SNS ocenio je danas da se koalicija koja podržava Dragana Ðilasa okupila zbog "ispumpavanja novca iz gradskih preduzeća, otpuštanja i pljačkanja građana".

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Sličan se sličnom raduje, komentarišu u SNS sastanak Dragana Ðilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, održan danas u Šapcu, na kojem je stranka "Zajedno za Srbiju" pružila podršku Ðilasu.

Lopovsko-tajkunski savez

- Zato je Ðilas, sa svojim lopovsko-tajkunskim saveznicima, otišao po podršku u Šabac kod Zelenovića, koji tamo pljačka građane - navode beogradski naprednjaci.


- Ðilas, Šapić, Janković, Jeremić, Borko Prada, sa Zelenovićem, a po diktatu Miškovića, dobitna je kombinacija za deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, preplaćene podzemne kontejnere od šest miliona evra, nepostojeće replike Terazija i Pazl gradovi i druge Velike bratove, koji su umesto da služe deci služili za višestruko uvećavanje njihovih bankovnih računa i siromašenje građana - navodi se u saopštenju.

U SNS-u ocenjuju da je jedina sloboda i vera oko koje se okupila ova "tajkunsa koalicija ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otpuštanje i pljačkanje građana kako bi Ðilas i Šapić ponovo harali Beogradom, Jeremić trošio milione evra na privatne letove i uzeo još koje milionče za dnevnice, a Janković za još koje grčenje u nekom luksuznom hotelu". 

Odgovorna vlast

SNS, ističu, svakodnevno pokazuje šta je odgovorna vlast.

- U prilog tome tome govore Ðilasovi dugovi koje smo vratili, ali i ušteda od 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraćamo Beograđanima i Beogradu koji volimo - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
deki

09.01.2018 16:42

A zbog cega bi se drugog udruzili? Vole grad ?Ne njima jedini cilj da se vrate do kase gradjana Beograda i do izgubljene moci,kojom su srtrahovladali nad gradom

petar

09.01.2018 16:54

Pljacka gradjana je njih primarni i jedini cilj!

Rile

09.01.2018 17:04

Koalicija koja unapred gubi, sve sam lopov i kriminalac.

kosta

09.01.2018 17:07

Srbija ne zaboravlja