NEOBIČAN ULOV! Pecao na Šumaričkom jezeru, pa izvukao nešto neočekivano! Odmah je pozvao policiju! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.05.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pecaroš na Šumaričkom jezeru pomoću magneta izvukao iz vode bombu, 100 metaka i pištolj.

NEOBIČAN ULOV! Pecao na Šumaričkom jezeru, pa izvukao nešto neočekivano! Odmah je pozvao policiju! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Mladić koji je pecao magnetom na Šumaričkom jezeru pre mesec dana izvukao je iz vode pištolj, sto metaka i bombu. O svemu je obavestio policiju, dao izjavu i predao ono što je pronašao.

Pecanje magnetom podrazumeva pronalaženje metalnih predmeta u vodi korišćenjem izuzetno jakih magneta. Slično pecanju ribe gde imate štap i udicu, ovde je potreban izuzetno jak neodimijumski magnet i konopac. Takođe neizostavni elementi su strpljenje i znatiželja. Za razliku od pecanja ribe, pecanje magnetom mnogo brže donosi rezultate. Veoma brzo se vidi da li ima metala ispod površine vode i da li se magnet lepi za nešto. 

 

 

Pecanje magnetom je zapravo veoma zanimljiv i jeftin hobi na otvorenom kojim svako može da se bavi i koji pruža zaljubljenicima u prirodu i druženje jednu novu vrstu avanture.

Do sada su "ulovi" bili neverovatni, što dokazuje i primer ovog Kragujevčanina, jer mnoge naše reke i jezera ispod površine kriju tajne i misterije. 

Zanimljivo je da, kada pecate ovim malim magnetima, možete privući metalni predmet koji  teži čak 150 kg! Zato je ovaj uzbudljiv hobi sve popularniji u Srbiji.

Pre dve godine se jedna slična scena dogodila na Tamišu kada su pecaroši našli pištolj, delove puške, mnogo ključeva, katanaca, deo tamiškog mosta, ali i jedan vibrator!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading