Stefanović u ime vlade na obeležavanju Dana RS

Autor: Tanjug

Vesti

08.01.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladu Srbije na obeležavanju Dana Republike Srpske sutra u Banjaluci predstavljaće potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug
Putuje u Banjaluku: Nebojša Stefanović

Proslavi će prisustvovati i ministar odbrane Aleksandar Vulin, saopštio je kabinet ministra odbrane, u kojem se navodi da će Vulin u Predsedničkoj palati prisustvovati dodeli odlikovanja Tomislavu Nikoliću. 

Nikolić koji je prisustvovao obeležavanju prošle godine kao predsednik Srbije, biće u Banjaluci i ove godine, a biće mu uručen Orden Republike Srpske na lenti. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće sutra biti u Banjaluci zbog, kako je u Predsedništvu rečeno, ranije preuzetih obaveza. 

U Banjaluci će se sutra održati niz manifestacija kojim se obeležava 9. januar, Dan RS među kojima su i svečani defile, Svečana akademija i prijem u Predsedništvu RS. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
lara

08.01.2018 17:28

Vladu Srbije na obelezavanju Dana Republike Srpske predstavljace Nebojsa Stefanovic je predsednik Vucic zbog ranije ugovorenih obaveza nece moci da ode.

vukan

08.01.2018 17:30

9.januar ,Dan RS bice obelezen u Banja Luci a predstavnik srpske vlade bice Nebojsa Stefanovic.Pored Nebojse bice prisutan i bivsi predsednik Tomislav Nikolic.

Kosta

08.01.2018 17:39

Niz manifestacije obelezice 9 januar, Republika Srspko zelim vam jos dugo da obelezavate dan Republike

Magalena

08.01.2018 17:42

Sjajna vest, bice ovo lep dogadjaj.