Nakon bombaškog napada u Inđiji osveta! PLAŠIMO SE ZA SVOJ ŽIVOT!

Autor:

Vesti

28.05.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dramu koja se dogodila u petak u Ulici Branka Radičevića u Inđiji snimile su kamere

Nakon bombaškog napada u Inđiji osveta! PLAŠIMO SE ZA SVOJ ŽIVOT!

Foto: printskrin

- Živimo u strahu i čekamo. Plašimo se za svoj život i ne znam šta da radimo. Možda bude osveta zbog ovog što je moj sin uradio.

Ovo za medije kaže Mirko R, otac Zorana R. (23), uhapšenog u petak zbog sumnje da je upao u kafić u Inđiji i pucao u Dragana K. (42), kog je jedan hitac okrznuo po vratu, a zatim bacio bombu na kafić. Otac osumnjičenog mladića juče je za medije izneo svoju verziju nemilog događaja, rekavši da je njegov sin preživeo torturu od strane Dragana K. i njegovog druga.

- Moje supruga i ćerka su van sebe od šoka. Niko se nije nadao da će ovako nešto da se desi. Zoran to nije uradio namerno, već da bi kao heroj zaštitio svoju porodicu. On živi za porodicu i hteo je da prekine taj niz svakodnevnog maltretiranja. Mi smo sada u bezizlaznoj situaciji - kaže on, ali ističe da ipak očekuje da mu se sin vrati kući i da sve bude kao pre.

Zoran R, podsetimo, tereti se za ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i ilegalno oružje, a jdanas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, gde je izneo odbranu.

- Na saslušanju je delovao kao psihički stabilna osoba. Ispričao je sve o događaju u petak, ali i o svemu što je prethodilo napadu - kaže izvor.

Dramu koja se dogodila u petak u Ulici Branka Radičevića u Inđiji snimile su kamere. Na videu koji se pojavio na internetu vidi se kako mladić ulazi u baštu i iz neposredne blizine puca u žrtvu. Nakon ispaljenih hitaca napadač beži, a žrtva i njegov drug pojurili su za njim. Međutim, ubrzo se vraćaju i utrčavaju u lokal, dok napadač za njima baca bombu i beži. Na sreću, povređenih nema, a meta bombaša Dragan K. ima lakše povrede, prenosi Objektiv. 

Komentari (1)

Loading
Oslobodilac

28.05.2022 17:47

DRZAVA I POLICIJA CESTO NISTA NE CINE DA ZAUSTAVE NASILNIKE I ONDA COVEKU PUKNE FILM I RESI TO SAM I ONDA ON POSTAJR KRIMINALAC I DRZAVA TAD REAGUJE EXPRESNO A PRAVI NASILNICI KOJI SU UZROK TOME I DALJE OSTAJU POD ZASTITOM PRIJATELJA IZ POLICIJE NEIZDRZIVO