Odgovor Nikole Sandulovića

Autor: Republika

Vesti

11.05.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom teksta "Golubar ima vilu od 3.9 miliona evra! Nikola Sandulović vlasnik najskuplje nekretnine".

Odgovor Nikole Sandulovića

Foto: ST/N.PANČIĆ

Naslov pod kojim je objavljen tekst da "golubar" ima vilu od 3.9 miliona evra, je omalovažavajući, jer navodi na zaključak da je moje jedino zanimanje- hobi, a od koga se ne mogu obezbediti sredstva za tako skupocenu vilu i o čijoj proceni se licitira.

Potpuno su netačni navodi da sam bio Đinđićev telohranitelj.

Činjenica dugovanja poreza je potpuno lična stvar i porez plaćam na rate, a eventualna prodaja nekretnine je stvar svakoga od vlasnika, pa i moja, te, s tim u vezi, nema mesta iznetoj tvrdnji o tome da je prodaja nedozvoljena ili dozvoljena, a nesporna je činjenica, da je svako od imaoca nekretnina vlastan da sa njom čini, ali iz navedenog teksta kao zaključak sledi da novinar spornog teksta potencira na postojanje luksuza, što se ponavlja u različitim i odvojenim delovima teksta. Zbog ovih navoda, kao i uspostavljanja kontakta novinara, čiji se inicijali nalaze u zaglavlju teksta, sa agencijama za nekretnine, trpim štetu, zbog skidanja moje kuće sa oglasa, jer  se objavljenim tekstom, sve u vezi sa mnom, dovodi u sumnju.

Takođe, neprimereni su navodi o tome da sam "pobesneo" u vezi sa postavljenim novinarskim pitanjem o sticanju nekretnine, jer tri pasusa ispod te tvrdnje su izneti moji obrazloženi navodi o vremenu sticanja, načinu, poreklu, upisu zabeležbe, visini poreza, itd., a iz kojih ne proizilazi tvrdnja koja je napred navedena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading