Haos na svadbi u Beogradu! Mlada se PONIZILA do bola, deveruše suze ronile!

Autor:

Vesti

11.05.2022

17:02

Devojka koja je kitila svatove na svadbi drugarici iz Beograda opisala šok koji je nakon toga doživela!

Haos na svadbi u Beogradu! Mlada se PONIZILA do bola, deveruše suze ronile!

printscreen

U različitim krajevima Srbije razlikuju se i običaji, kako oni koji se tiču svadbi, tako i na mnogim drugim događajima.

Jedna devojka je tvitovala o neobičnoj situaciji čiji je bila svedok na jednoj svadbi, nakon što ju je drugarica pozvala da kiti svatove na njenom venčanju. Ona je pristala, a pored nje, za kićenje svatova bile su zadužene i mladine rođake.

Kako je običaj, gosti su darovali novcem devojke koje su bile zadužene za kićenje svatova i sve je prošlo u redu. Međutim, nakon svadbe je mlada odlučila da uzme novac od kićenja, što je ovu devojku šokiralo!

- Svojevremeno me je drugarica zvala da joj kitim svatove sa njenim rođakama. Došla drugarica posle i pokupila sve pare iz korpe. Neka njena sestrica preplakala, mama joj je rekla da će ona dobiti novac. Drugarica ni da čuje, kaže da su to njene pare. Je li to normalno? - upitala je ona na Tviteru, a komentari su se samo nizali.

Printskrin

Tvit

 

Ona je, odgovarajući na komentare ljudi, napisala i da je bilo reč o stotinu ili dve maraka, te da se mladi verovatno učinilo da je to mnogo za četiri devojke, pa je odlučila da uzme sav novac za sebe.

- Nigde nikada nisam videla da mladenci uzimaju taj novac, naročito ne ako se devojkama koje kite najavi da je to njihov novac. To je tako sitno i nebitno da se mlada time bavi na sopstvenoj svadbi. Ja to ne bih uradila niti da nekog povredim, a ni da sebe ponizim. Ovo mi je ponižavajuće kad na sopstvenoj svadbi glumiš gusara i otimaš kao da je ne znam šta u pitanju - dodala je ona.

Mnogi su komentarisali da u većini slučajeva devojke koje kite svatove uzimaju novac za sebe, ali ima i drugačijih slučajeva.

Uglavnom se da devojkama. Ali znam slučajeve gde mladenci sve pokupe, pa devojke časte sa po 1.000 dinara.

- Izvini, ali seljačka posla. Oduvek se znalo da isključivo devojke koje kite svatove uzimaju sav novac i dele međusobno. Doduše, nije ovo prvi slučaj da čujem da je neko nekog nasamario posle svadbe.

- Znam i ja za jedan takav slučaj, ima svega kod nas. Ma strašno, dno dna, ovde bukvalno oteli pare od devojčica 13-14 godina kakva bruka i sramota.

U komentarima se javila i devojka koja kaže da je pre nekoliko meseci kitila svatove na jednoj svadbi, te da je "vlasnik sale napravio protokol za celu svadbu, a mladenci se ništa nisu pitali. Devojke iz protokola pokupile pare i dale mladencima.

 

Bonus video:

Komentari (0)

Loading