MILANOVIĆ PRIŽELJKUJE KATASTROFU SRBIJI: Skandal u Utisku nedelje, simpatizer opozicije pokazao da je NAJGORI LICEMER!

Autor:

Vesti

09.05.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor međunarodnog prava u Notingemu Marko Milanović dao je pravo da komentariše ekonomsku situaciju u Srbiju, iako godinama boravi i radi u Velikoj Britaniji.

MILANOVIĆ PRIŽELJKUJE KATASTROFU SRBIJI: Skandal u Utisku nedelje, simpatizer opozicije pokazao da je NAJGORI LICEMER!

Foto: printscreen

U emisiji Utisak nedelje kod Olje Bećković, koja konstantno ide uz suknju opoziciji, Milanović je napao zvanični Beograd zbog poskupljenja struje, iako je poskupljenje u našoj zemlji ubedljivo najmanje u odnosu na ostale evropske zemlje i građani maltene ne osećaju posledice rata u Ukrajini.

Iako je od početka ruske invazije na Ukrajinu struja u Velikoj Britaniji poskupela vrtoglavih 54 odsto, to Milanovića ne sprečava da drži lekcije državnom rukovodstvu Srbije, iako zahvaljujući liderstvu Aleksandra Vučića naša zemlja uspeva da odoli geopolitičkim udarima.

 

 

Da sve bude gore, Milanović je otvoreno pozvao na pobunu protiv režima, koristeći primer Šri Lanke, gde već nedeljama traju žestoki protesti. 

- U ovoj zemlji mora da se desi katastrofa i kolaps države - doslovce je rekao Milanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading