NEMANJINA 11 SABLASNO PRAZNA: Ministri "spojili" praznike

Autor: Tanjug

Vesti

05.01.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina ministara uključujući i premijerku Anu Brnabić po svoj prilici rešili su da spoje novogodišnje i božićne praznike!

RepublikaFoto: wikimedia.org/Matija sa VMO
Foto: Ilustracija

Naime, na radnom mestu bili su samo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar rada Zoran Đorđević, ministarka za evrointegracije Jadranka Joksimović, ministar energetike Aleksandar Antić i šef diplomatije Ivica Dačić.

Kako piše "Alo!", novinarska patrola koja je obišla zgrade Predsedništva, Vlade i Ministarstva spoljnih poslova mogla je samo da konstatuje da su rezultati "eksperimenta" - poražavajući.

I dok se još jednom pakazalo da za predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne postoje ni vikendi, ni praznici, od premijerka nije bilo ni traga, ni glasa, a očigledno je da su se njenim primerom poveli i ostali ministri čiji su kabineti smešteni u Nemanjinoj ulici.

- Zgrada u Nemanjinoj 11 je skoro prazna, a hodnici pusti. Pod ključem je bila i sala gde se održavaju sednice Vlade - navodi izvor.

Podsecanja radi, kada je u maju 2014. Vlada Srbije na predlog premijera Vučića donela odluku da u državnoj upravi, pa i u Vladi, radno vreme počinje u 7.30, umesto u 8.30, kako je bilo do tada, mnogi su se pobunili, doduše - tiho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Petar

05.01.2018 16:56

Mogu da zamislim šta bi se desilo da Vučić ne daje svoj primer koji je teško slediti. Čovek vuče napred i zadaje nedostižnu "normu" drugima.

Ilija

05.01.2018 17:35

@Petar - Mnogi bi mogli da se ugledaju.

gaga

05.01.2018 17:06

Vidi se ko je najvredniji i najodgovorniji.

Bojan

05.01.2018 17:08

Drugi da se ugledaju na Vučića!