DAČIĆ DO DETALJA OTKRIO SVE: Izgubio sam nevinost sa Hrvaticom!

Autor:

Vesti

03.01.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi seks sam imao sa Hrvaticom, otkrio je srpski šef diplomatije Ivica Dačić!

RepublikaFoto: Tanjug
Imao sam 14 ili 15 godina, bili smo na radnoj akciji, a kad se kaže ideš u partizane, to znači ideš u šumu i onda to je to, otkrio šef diplomatije

- Imao sam 14 ili 15 godina i bio sam na radnoj akciji. Na radnim akcijama se išlo u partizane, a kad se kaže ideš u partizane, to znači ideš u šumu i onda to je to... Ne znam kako se zvala, zaboravio sam. Sećam se da je sa nama bila brigada iz Hrvatske, a ona je bila Hrvatica - pojasnio je Dačić za Srpski telegraf informaciju koju je otkrio u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink.

LOVAČKE PRIČE

Uz osmeh na licu, Dačić se nije libio da govori o svom prvom seksualnom iskustvu, a izgledalo je da mu posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica da je prva dama u njegovom životu bila upravo iz Hrvatske, komšijske zemlje sa čijim zvaničnicima najčešće razmenjuje žestoku diplomatsku paljbu.

Dačić: Ne sećam se kako se pokazala Hrvatica

- Ne sećam se koliko je ona imala godina tada. Ako sam ja imao 15, valjda je i ona imala tu negde. Ne znam, nisam pitao... - iskren je bio ministar spoljnih poslova.

Međutim, kad je trebalo da kaže da li mu je bar ostala u lepom sećanju, Dačić je dao klasičan muški odgovor:

- Ne znam. Statistika, piše se...

Diplomatsku veštinu Dačić je vešto iskoristio za odgovor na pitanje koliko je dosad žena imao.

- Kad to pređe u statistiku, to su onda lovačke priče i muškarci to često pričaju. Ali moram da kažem jedno, ko god priča, taj laže. Onaj ko stvarno radi taj ne priča - poručio je šef diplomatije, za kojeg godinama kruže priče da važi za jednog od najvećih zavodnika srpske političke scene.

RepublikaFoto: twitter.com/roditelj
Na ovoj slici stvarno izgleda da gledam Kolindu kao mačka džigericu

PIK NA KOLINDU

Kad je već bilo reči o Dačićevoj nekadašnjoj slabosti prema Hrvaticama, postavilo se pitanje da li ona i danas traje s obzirom na to da je na društvenim mrežama pravi hit bila fotografija na kojoj ispod oka merači hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović.

- Pa na ovoj slici stvarno izgleda da gledam Kolindu kao mačka džigericu. Al' stvarno nisam ništa loše mislio - zaključio je Dačić uz osmeh.

EU se raspada kad mi uđemo

Na pitanje šta misli kada će se raspasti EU, Dačić kaže da će se to sigurno desiti onda kada u nju uđu sve zemlje bivše jugoslovenske republike.

- Kad se sretnemo sa Hrvatima i muslimanima u inostranstvu, izljubimo se kao braća rođena, a kad se vratimo na Balkan, opet kreću problemi. Lično mislim da se EU neće raspasti, bar ne pre nego što mi uđemo u nju. Ipak, kad svi uđemo unutra, onda su velike šanse da se raspadne - procenjuje Dačić.

Pevam za dušu, al' pare ne odbijam

Lider SPS priznaje i da bi više zaradio da peva svakog petka u nekoj kafani nego što zarađuje u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

- Pevam za dušu, ne za novac, ali ne odbijam ni novac - sa osmehom priča Dačić.

Kaže da nikada nije ugovarao tezge, ali i da novac uvek uzima.

- Dobijao sam i bakšiš za pevanje, to je sve bilo u šali, naravno, i uvek dam orkestru. Međutim, bolje bi mi finansijski išlo da pevam petkom u nekom restoranu. Imam platu 100.000 dinara, a toliko bih garant zaradio za jedno veče pevanja u kafani. Nažalost, ne smem zbog Agencije za borbu protiv korupcije - požalio se Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading