JELENA OBUĆINA PREKRŠILA IZBORNU TIŠINU! Novinarka priznala sve: Da, tempirali smo!

Autor:

Vesti

02.04.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Obućina gostovala je na televiziji N1 gde je priznala da je namerno objavila knjigu u danu izborne tišine.

JELENA OBUĆINA PREKRŠILA IZBORNU TIŠINU! Novinarka priznala sve: Da, tempirali smo!

Foto: twitter.com/printscreen

Na pitanje novinarke da li je to namerno uradila na dan izborne tišine, Obućina je odgovorila potvrdno. 

-  Da, tempirali smo! Sutra ujutru uzmite knjigu i prelistajte pre glasanja da se podsetite šta smo živeli unazad 2 godine! - rekla je ona. 

Podsetimo, REM je juče reagovao na kršenje izborne tišine. 

- NOVA S je dana 01. aprila 2022. godine prekršila izbornu tišinu prikazivanjem izbornog programskog sadržaja u emisiji informativnog programa „Među nama“ - saopštio je REM.

- U emisiji je prikazan razgovor sa Biljanom Stojković, kandidatkinjom koalicije „Moramo“ za predsednicu Srbije, u trajanju oko 30 minuta. Tokom razgovora emitovan je i kajron predizbornog sadržaja. U istom programskom sadržaju objavljene su i izjave Aleksandra Jovanovića Ćute i Milana Turanjanina (potpisanih kao „koalicija „Moramo“), Miodraga Stankovića („Ajmo ljudi“), Jelene Milošević  („Ujedinjeni za pobedu Srbije“), Tamare Milenković Kerković (Srpski pokret „Dveri“), Janka Veselinovića („Ujedinjena opozicija Srbije“), Mioljub Majstorović (osnivač SNS u Čačku).

Savet Regulatornog tela za elektronske medije je na svojoj sednici, utvrdio da je takvim prikazivanjem programskog sadržaja, 48 sati pre dana glasanja, učinjena povreda člana 6 stava 3 Zakona o izboru narodnih poslanika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Per

02.04.2022 17:58

ODakle je ova žena? Čije državljanstvo ima? Da li je izborna tižina kod nje? Kome služi? Im li koristi ova žena što radi? To nije Srpska moć

Odgovori 11 5