PACOV PREVARIO KOGA JE STIGAO: Krikov adut za kampanju težak MANIPULATOR!

Autor:

Vesti

01.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bobanu Bogdanoviću prete silne tužbe, jednu firmu je ugasio, a u drugoj pokušao da utaji porez i ostao dužan dobavljaču.

PACOV PREVARIO KOGA JE STIGAO: Krikov adut za kampanju težak MANIPULATOR!

Foto: printskrin

Boban Bogdanović zvani Pacov, Krikov "krunski svedok" o likvidaciji Olivera Ivanovića, osim što ucenjuje tajno snimljenim pornićima i što je pokušao da se okoristi od izručenja Radovana Karadžića, dužan je kao Grčka i zatrpan tužbama, saznaje Srpski telegraf.

Naime, on je 2014. osnovao firmu "Slatko pile", koja je već iduće godine obrisana iz registra Agencije za privredne registre, a uglavnom je bila u blokadi. Novu firmu je osnovao 2019. pod nazivom "Čiken in" i sa sedištem na Dorćolu. Već u maju iste godine Poreska uprava Starog grada podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka jer je Bogdanović "zaboravio" da podnese poresku prijavu, tačnije pokušao je da utaji porez.

NEPLATIŠA

U junu iduće godine, po tužbi jednog dobavljača, večitom dužniku Pacovu su na vrata zakucali izvršitelji, ali se po papirima u koje smo imali uvid vidi da dug nije naplaćen.

- Verovatno je plaćanje izvrdao nekim od svojih brojnih marifetluka. Jednom bračnom paru kiriju nije plaćao šest meseci, pa je vlasnik posle šest meseci stavio katanac i izbacio mu sve stvari na ulicu. Protiv njega su podneli i tužbu, a postupak je u toku. Prevario je i jednu ženu s kojom je ušao u biznis, ukratko radi se o ozbiljnom manipulatoru koji je dužan i bogu i narodu. Uspeo je čak da sroza i nekad uspešno preduzeće "Termovent AD" - kaže izvor Srpskog telegrafa odlično upoznat s (ne)delima Bogdanovića.

Da sve bude tragikomičnije, čovek koji je uoči izbora, uz pomoć Krika i uz zdušnu podršku Šolakovih elektronskih i štampanih medija, pokušao da laži iskoristi za kampanju opozicije, pre dve godine je jednom mobilnom operateru bio dužan gotovo 150.000 dinara jer, jednostavno, nije plaćao račune. Naime, njemu je u maju 2020. preko advokata zaprećeno prinudnom naplatom pošto nije ispunjavao uslove iz ugovora.

KLUPKO LAŽI

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Božidar Spasić

Srpski telegraf je prvi raskrinkao laži Bogdanovića, bivšeg člana Pokreta slobodnih građana, kome je nadimak Pacov dao lično Sergej Trifunović. Kao prvo, utvrđeno je da je kao ubicu srpskog lidera s Kosmeta lažno označio Ljubomira Lainovića, koji je, prema rečima njegovog brata, na dan likvidacije bio u Novom Sadu. Tada je klupko Bobanovih laži i manipulacija počelo da se odmotava.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, smatra da je šokantno što Krik svaku izjavu kriminalaca uzima kao ozbiljan izvor i tako javnost dovodi u zabludu.

- Snimiti čoveka čiji je pedigre veoma sumnjiv predstavlja veliku bruku. Čak je i sam Bogdanović svedočio da se družio s kriminalcima, a sada se pojavljuju novi podaci o "njegovim slavnim delima". Ovakvo podmetanje kakvo je Krik uradio nije zabeleženo jer se nisu potrudili da provere informacije koje su dobili iz treće ruke - kaže Spasić.

Podsetimo, protiv Bogdanovića je podneta krivična prijava zbog neprijavljivanja krivičnog dela, a prethodno je odbio da se njegove tvrdnje provere na poligrafu.

Probao da nasanka Amere, snimao pornić, pa ucenjivao

Republika

Foto: Tanjug/AP

Radovan Karadžić

Naš list je saznao da je Pacov pokušao da prevari čak i američku ambasadu u Beogradu: lažno se predstavio i hteo da izvuče novac od nagrade, tačnije pet miliona dolara, za pružanje informacija koje su, navodno, dovele do hapšenja i izručenja Radovana Karadžića Tribunalu u Hagu.

- Amerikanci su ga prozreli i otkačili, ali mu je u naumu da se dokopa para pokušala da pomogne i Nataša Kandić, s kojom se upoznao u Studentskoj inicijativi 1997, odakle je ekspresno izbačen zbog nenamenskog trošenja para. Inače, finansijer ove organizacije je bio Džordž Soroš, koji je finansirao i Fond za humanitarno pravo - otkriva naš izvor.

Takođe, Krikov Pacov se našao na meti muzičarke iz inostranstva A. T. S. Đ., s kojom je imao seks, tajno je snimao, a onda snimak nudio medijima, pa čak i Srpskom telegrafu, što je naša redakcija, naravno, odbila. Muzičarka ga je tužila i tražila da se snimak skine s interneta.

- Zahvaljujući malverzacijama, Bogdanović je uspeo da sroza nekad uspešno preduzeće "Termovent AD" - dodaje izvor našeg lista.

Ćuti kao zaliven

Srpski telegraf već danima bezuspešno pokušava da stupi u kontakt s Bobanom Bogdanovićem. Na više načina smo i juče pokušali da stupimo u kontakt: preko njegovog Fejsbuk naloga i pozivom preko ove mreže i Instagrama, međutim, odgovora nije bilo.

Dojčinoviću, zašto bežiš od odgovora?

Republika

Foto: printskrin

Stevan Dojčinović

Kao i njegov "kredibilni sagovornik", na konkretna pitanja Srpskog telegrafa uporno odbija da odgovori i glavni urednik Krika i jedan od autora intervjua Stevan Dojčinović.

O ovome ćuti:

- da li čoveka koga najbliži saradnici zovu Pacov smatra kredibilnim sagovornikom s obzirom na detalje iz njegovog života

- zbog čega nije pozvao nikog iz porodice Ljubomira Lainovića, koga je Bogdanović označio kao direktnog ubicu Olivera Ivanovića

- zašto nije preneo demanti Lainovićevog brata, koji je bio dostupan na Instagram profilu

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading