VUČIĆ UGOSTIO ORBANA: Prijatelji na doručku pre zajedničke vožnje brzim vozom i puštanja u saobraćaj deonice pruge Beograd-Novi Sad

Autor:

Vesti

19.03.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se jutros pre početka ceremonije otvaranja brze pruge Beograd-Novi Sad, u okviru međunarodne pruge Beograd-Budimpešta.

VUČIĆ UGOSTIO ORBANA: Prijatelji na doručku pre zajedničke vožnje brzim vozom i puštanja u saobraćaj deonice pruge Beograd-Novi Sad

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Ugostio sam dragog prijatelja Viktora Orbana na doručku pre zajedničke vožnje brzim vozom i puštanja u saobraćaj deonice pruge Beograd – Novi Sad, u okviru međunarodne pruge Beograd – Budimpešta. Da što češće odlazimo u prelepu Budimpeštu, i da vas ugostimo u prelepoj Subotici, Novom Sadu i Beogradu - napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Radovi na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Beograd-Budimpešta počeli su 2017. godine - 138 godina od puštanja prve pruge u Srbiji i gotovo pola veka od puštanja pruge Beograd-Bar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sneza

19.03.2022 09:06

Brzom prugom, do brzog uspeha.

Borislav

19.03.2022 09:13

Za par godina nas očekuje i završetak punog profila ove značajne železničke veze između Srbije i Mađarske...

Goga

19.03.2022 09:33

Danas je i prelep i suncan dan, idealanza nove pocetke. A taj pocetak je prva voznja brzom prugom.

Tara

19.03.2022 12:14

Ono o čemu smo nekada mogli samo da maštamo,danas će postati stvarnost. Danas Srbija dobija najmoderniju železnicu.