DEVOJKA mu otvorila sva vrata! Isplivali neverovatni detalji o životu MARKA MILOŠEVIĆA u Moskvi! PROBIO se u ELITU!

Autor:

Vesti

16.03.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o životu Marka Miloševića u Rusiji.

DEVOJKA mu otvorila sva vrata! Isplivali neverovatni detalji o životu MARKA MILOŠEVIĆA u Moskvi! PROBIO se u ELITU!

Foto: www.profimedia.rs

Marko Milošević

Od kada je otišao sa majkom Mirjanom Milošević u Rusiju, o sinu nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marku Miloševiću, se ne zna mnogo.

Prema saznanjima ruskog portala “Sagovornik”, Marko ima rusko državljanstvo i u vezi je sa ćerkom nekadašnjeg predsednika ruskog Ustavnog suda. Njegova veza sa ćerkom ruskog suda šokirala je mnoge koji nisu verovali da će se Marko u Rusiji probiti u elitni sloj društva.

Ruski portal navodi kako je srpska štampa pisala da Marko navodno vodi nekoliko noćnih klubova u ruskoj prestonici. “Sagovornik” je pronašao brojeve telefona sina bivšeg jugoslovenskog predsednika, ali on, nažalost, nije želeo da razgovara sa njima o ovoj temi. Ipak, kako kažu novinari ovog ruskog portala, uspeli su da saznaju nešto o njegovom životu u Moskvi.

Naime, kako ovaj portal tvrdi, Marko Milošević je državljanin Ruske Federacije barem od 2014. godine, kada mu je izdat važeći ruski pasoš. I dalje je ostao veran svojoj velikoj ljubavi – automobilima i motorima. Kako tvrde sin bivšeg predsednika Jugoslavije poseduje dva motora – “harley-davidson” i “hondu CBR600F”. Marko takođe ima i dva automobila u svojoj garaži: “audi A4” i “mitsubishi lancer”.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Milošević sa Slobodanom Miloševićem

 

Prema njihovim saznanjima sin Slobodana Miloševića je prvo živeo je u blizini stanice metroa “Prospekt Mira”. Stan je u to vreme pripadao Irini Baglaj, ćerki bivšeg predsednika ruskog Ustavnog suda Marata Baglaja. Ona takođe poseduje nekretnine u jednom elitnom vikend naselju, gde je Marko sada prijavljen. Miloševićevu vezu sa Irinom potvrđuju i podaci o parkingu u prestonici: mobilnim telefonom platio je parking za “audi Q5” (krosover) koji je u vlasništvu Irine Baglaj.

Irina Baglaj, prema dostupnim informacijama poseduje i 25 jutara zemlje na Rubljovki – u turističkom naselju Iljinskoje. Pored navedenog, ima i stan od 92 kavdrata u kući u Ulici Dolgarukovskaja u Moskvi. Jedno vreme Marko Milošević je bio suvlasnik Polar doo. On je od 2015. do kraja 2019. godine imao 50 odsto udela u ovoj kompaniji. Ova kompanija je veletrgovac sokovima, mineralnom vodom i drugim pićima. Godišnji promet je relativno mali – 16 miliona rubalja (oko 135.000 evra).

Miloševićev poslovni partner je Igor Tarasenko, koji preko svoje druge firme zarađuje na javnim nabavkama. Njegova firma “Trade Motors doo” pruža usluge održavanja vozila preduzećima u gradskom okrugu Odintsovo. Prihod ovog posla je već solidniji – više od pola milijarde rubalja godišnje (više od četiri miliona evra).

Ruski portal je, kako navode, pronašao i vezu između Miloševića i rođaka bivšeg generala ruskog MUP-a. Baza podataka saobraćajne policije sadrži podatke o još jednoj adresi sina bivšeg jugoslovenskog predsednika – u kući u Rjabinovoj ulici u prestoničkom selu Maruškino.

Prema izvodu iz Jedinstvenog državnog registra pravnih lica, kuća je već 15 godina u vlasništvu Andreja Aleksandroviča Pikulika. On je naime sin zamenika šefa kabineta Računske komore Ruske Federacije, general-majora unutrašnje službe Aleksandra Pikulika, koji je poginuo u nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

17.03.2022 08:06

Jel on ziv jos???