Vučević: Jasna poruka građana žuto-riđoj koaliciji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.12.2017

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Srbije poslali su jasnu poruku "žuto-riđoj lopovskoj koaliciji" i neposrednim glasanjem za SNS na lokalnim izborima širom Srbije nedvosmisleno su glasali protiv pljačke narodnih para, kaže potpredsednik SNS Miloš Vučević.

RepublikaFoto: Tanjug
Vučević kaže da duboko veruje da nerad nikada ne može pobediti rad, kao što lopovluk nikada ne može pobediti poštenje

Navodi da su građani time rekli šta misle o "svim uvredama, lažima i lopovlucima Ðilasa, Šapića, Miškovića, Šutanovca, Jeremićevog šefa Limuna, Jankovića i ostalih prevaranata". 

Vučević je naveo da se i danas vidi dokle idu u svojim bahatostima i bezobrazluku kada bez imalo stida i srama "predstavnici te lopovske koalicije, koja se obogatila na grbači naroda", poručuju građanima da ih Aleksandar Vučić ne može sprečiti da krše zakon i da ne vide ništa sporno u tome što su uznemiravali meštane i vršili pritisak u neposrednoj blizini biračkih mesta u toku samog glasanja u želji da izazovu incidente, jer im je jedino to, kaže, i preostalo.

- Narod je svoje rekao velikom izlaznošću i neprikosnovenom podrškom, i do 80 odsto, politici predsednika Aleksandra Vučića i SNS", naveo je Vučević, a prenosi u saopštenju SNS. 

Vučević kaže da duboko veruje da nerad nikada ne može pobediti rad, kao što lopovluk nikada ne može pobediti poštenje. 

Zato će, ističe, SNS nastaviti vredno da radi svakog dana, da se bori za bolji život svakog građanina, za bolju budućnost naše dece, za više posla, veće plate, bolji standard, više fabrika, škola, vrtića, moderne bolnice, obnovljenu i novu infrastrukturu, pravnu državu, uglednu i stabilnu, i međunarodno poštovanu Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
GajbexG

26.12.2017 14:41

A jos ce biti jasnija kada se u martu zavrse izbori.E onda ce nadam se konacno shvatiti da su proslost.

Bojan

26.12.2017 14:46

Pamti narod dobro nedela DS.

grba

26.12.2017 16:18

@Bojan - Najmonstruoznije pljackaske privatizacije se ne zaboravljaju

Dare

26.12.2017 14:49

Lokalni izbori održani u nedelju su jasno pokazali lopovskoj žuto-riđoj koaliciji da ih narod ne želi.