OGLASIO SE VULIN: Ambasador SAD u Zagrebu ne pita zašto se Hrvatska naoružava!

Autor:

Vesti

26.01.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izdao je saopštenje u kom komentariše postignut dogovor Hrvatske i SAD o kupovini borbenih vozila tipa Bredli.

OGLASIO SE VULIN: Ambasador SAD u Zagrebu ne pita zašto se Hrvatska naoružava!

Foto: printskrin

Kako navodi, Hrvatska se pohvalila da kupuje i dobija nova oklopna vozila od Amerike.

- Kada Srbija nabavi naoružanje, o tome se priča i traže se razlozi zašto se vojno neutralna Srbija oprema. Kada Hrvatska, članica NATO pakta uloži ogroman novac u opremanje svoje vojske niko ne pita ništa, a ambasador SAD-a u Zagrebu nema potrebu da, kao njegov kolega u Beogradu, javno postavi pitanje zašto se Hrvatska naoružava i da li susedi Hrvatske treba da budu zabrinuti zbog njenog naoružavanja - stoji u saopštenju.

Ističe da se nada da će ambasador SAD-a u Zagrebu pitati Hrvatsku sve što ambasador SAD-a u Beogradu pita Srbiju i to javno.

- Nadam se da će ambasador SAD-a u Zagrebu pitati Hrvatsku sve što ambasador SAD-a u Beogradu pita Srbiju i to javno ili pitanja zavise od porekla oružja koje se kupuje - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading