DVA MILIONA ZA NOVOSADSKO NASELJE! Vučević o uređenju Limana: Simbol duha, slobode i širine (FOTO)

Autor:

Vesti

19.01.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom Instagram profilu fotografije napretka uređenja gradskog parka na Limanu.

DVA MILIONA ZA NOVOSADSKO NASELJE! Vučević o uređenju Limana: Simbol duha, slobode i širine (FOTO)

Foto: instagram.com/milosvucevic_gradonacelnik

Miloš Vučević

Obišavši teren i videvši kako napreduju radovi, gradonačelnik Vučević je objavio fotografije, napomenuvši da Liman nije samo centralno gradsko naselje, već je on esencija grada, poput Dunava koji u blizini protiče.

 

 

"Liman je simbol duha slobode i širine. Liman je mesto sastanaka i druženja, mesto za koje svakog Novosađanina veže barem jedan divni trenutak i momenti koji su mu uvek u sećanju. Kako bi Liman bio što lepši, u sklopu radova na uređenju parka na Limanu 1, provodimo kraju uređenje pešačke staze sa ivičnjacima dužine skoro 200 metara, u šta je Grad uložio oko 2 miliona dinara. Nadam se da će Limanci i svi Novosađani uživati u novim sadržajima, jer Liman će u godinama pred nama biti mesto nekih novih, divnih priča jer ćemo se potruditi da bude lepši i uređeniji", navodi se u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading