POSLE NADUVANIH KOKOŠKI MARINIKI SE PRIVIĐAJU UVOZNI GRADONAČELNICI: Premijerka brutalno spustila Đilasovu glasnogovornicu

Autor:

Vesti

14.01.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na sraman tvit desne ruke Dragana Đilasa i ljubiteljke živine Marinike Tepić u kom navodi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić hoće da uveze iz Slovenije gradonačelnika Beograda.

POSLE NADUVANIH KOKOŠKI MARINIKI SE PRIVIĐAJU UVOZNI GRADONAČELNICI: Premijerka brutalno spustila Đilasovu glasnogovornicu

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević, Zoran Žestić

- Vučić sprema “uvoznog” gradonačelnika Beograda?! Od 700.000 tako fenomenalnih SNS-ovaca, Beograd nudi gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću! Taman mu tamo ističe mandat, a i uspeo je da se oslobodi poslednjih optužbi za utaju poreza. Za Bg ili za beg? - napisala je Marinika u sramnom tvitu.

Premijerka je na ove besmislene tvrdnje oštro reagovala.

- Nadrealno. Upisano! Uz kokoške sa marihuanom, pozive da se MUP-u prijavi policija, globalna gibanja u kojima je nastao COVID... Nego, obzirom da je Đilas 2011. govorio da bi voleo da bude kao Janković, jel' mislio na to što je ovaj uspeo da se oslobodi optužbi za utaju poreza? - upitala je premijerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (4)

Loading
Borislav

14.01.2022 19:44

Po svemu sudeći Đilasu okreću leđa svi potencijalni kandidati pa su im se počeli priviđati protivkandidati

Zeljko

14.01.2022 19:44

Ova izjava me ne čudi jer što se tiče uvoza/izvoza Marinika je htela da izveze Vojvodinu zajedno sa Čankom kad su bili na vlasti.

Jadranka

15.01.2022 07:00

Kako se bliže izbori tako u SSP je sve veća nervoza, čini mi se da i ovo obraćanje Marinike Tepić mi govori da Draganu Đilasu okreću leđa svi potencijalni kandidati pa su im se počeli priviđati protivkandidati.

Ana

15.01.2022 09:21

Tipicka od silnih laži prsla!!!