ANA BRNABIĆ: Vreme krađa je vreme udizanja Ðilasa i Šolaka

Autor:

Vesti

09.01.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme krađa i sloma prosečnih srpskih porodica je vreme uzdizanje imperije Drgana Šolaka i Dragana Ðilasa, izjavila je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić, komentarišući to što je Šolak kupio engleski fudbalski klub Sautempton.

ANA BRNABIĆ: Vreme krađa je vreme udizanja Ðilasa i Šolaka

Foto: printskrin

Kupovina Sautemptona je najstrašnije pljuvanje u lice svim građanima Srbije, rekla je Brnabić u emisiji ''Hit tvit'' na televiziji Pink.

Na pitanje da prokomentariše to što se spekuliše odakle Šolaku novac da kupi klub i da jedni kažu da se sada vidi koliko je on zaradio u prvoj deceniji ovog veka, a drugi odgovaraju da ne može da se zna da li je to zaradio u prvoj ili drugoj deceniji, Brnabić je rekla ''''da je to degutantno''''.

- Sve što rade je degutantno, oni se smeju u lice narodu. Oni pljuju u lice naroda, žele da mi verujemo da ovaj zato što ima mašinski mozak, a ovaj drugi jer je bio kablovski opererater iz Kragujevca, da su zaradili toliko novca, da postanu medijski moguli, magnati, da imaju po stotine miiona evra na računima od Švajcarske preko Lusemburga do Mauricijusa i Hongkonga. A za to vreme prosecan čovek u Srbiji je ostajao bez posla - rekla je Brnabić.

Ona je podsetila da je nezaposlenost 2011. godine bila 23 odsto, prosečna plata u Srbiji 372 evra, a minimalna plata 168 evra.

- A oni su u takvoj Srbiji postali multimilioneri, jer su oni pametni i sposobni, a svi ostali su glupi -  ironično je prokomentarisala premijerka.

Premijerka je ocenila da to pokazuje kakva je Srbija bila oligarhija i u tom smislu istakla da klubove u Premijer ligi ima ruski milijarder Roman Abramovič

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
BIlja

10.01.2022 08:36

Srusili su tada Srbiju da bi napunili svoje dzepove, a blagostanje petog oktobra ostalo prazno slovo na papiru.

Veljko

10.01.2022 08:47

Zašto imse ne sudi i ne oduzme imovina koja je opljačkana?

Kosta

10.01.2022 08:56

Kada je Đilasu i Solaku bilo lepo da uzimaju para od gradjan, pojedine porodice su kukale za svoj dinar eto kako su oni postali bogati!

Miljan

10.01.2022 09:11

Samo se Đilas uzdizao a Srbija propadala.