HRVAT RUŠI VUČIČA I TO PARAMA KOJE SU MU DALI AMERIKANCI! Skandalozna naslovna strana hrvatskog lista, SVE JE OTKRIVENO!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski list "7dnevno" objavio je naslovnu stranu sa pričom o marketinskom stručnjaku Borisu Maleševiću i njegovim vezama s Borisom Tadićem.

HRVAT RUŠI VUČIČA I TO PARAMA KOJE SU MU DALI AMERIKANCI! Skandalozna naslovna strana hrvatskog lista, SVE JE OTKRIVENO!

Foto: Tanjug-J.Ilić, 7Dnevno.hr

Hrvatski list o udaru na Aleksandra Vučića

Hrvatski list "7dnevno" izazvao je neviđeni skandal u regionu objavivši na naslovnoj strani priču pod naslovom "Hrvat ruši Vučića", a u kojoj je glavni akter, osim predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izvesni Boris Malešević - čovek koji je, kako navodi medij iz Lijepe njihove, radio kampanju za hrvatskog lidera Zorana Milanovića

Osim toga, obelodanjueno je da je Malešević navodno marketinški stručnjak kog direktno plaćaju Amerikanci kako bi vodio kampanju protiv srpskog predsednika. 

Foto: Printscreen

Naslovna strana "7dnevno"

Još jedna interesantna činjenica u tekstu "7dnevno" jeste da je Maleševića angažovala grupa bliska bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću

Plenkovićev spin-doktor vodi kampanje protiv šefa Srbije! Hrvat ruši Vučića! Borisa Maleševića angažovala grupa bliska Borisu Tadiću, a finansiraju ga Amerikanci - piše na naslovnoj strani lista, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alo

31.12.2021 13:15

Ništa novo,domaći izdajnici i vekovni neprijatelji,zajedno,ruku pod ruku.

Odgovori 19 1