ŠEŠELJ RAZOČARAN: Hag je morao da mi da medalju

Autor: sputniknews.com

Vesti

21.12.2017

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haški tribunal danas zatvara svoja vrata i odlazi u istoriju. Tim povodom Sputnjik je posetio predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u njegovom kabinetu u Narodnoj skupštini.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Negoduje: Vojislav Šešelj

Upitan da li je pozvan da svojim prisustvom uvelica svečano zatvaranje Tribunala, Šešelj nam je rekao da je duboko razočaran što taj poziv nije stigao.

- Očekivao sam da će me pozvati danas da prisustvujem toj svečanosti u Haškom tribunalu, da će mi uručiti neku zlatnu medalju. Ja sam tamo bio 12 godina i bez ikakve pomoći advokata sam pobedio Haški tribunal. To je jedini takav slučaj - rekao je Šešelj i u svom stilu dodao:

- Razočaran sam što mi nisu dodelili tu medalju, trebalo je da ja danas tamo budem centralna ličnost na tom zatvaranju. Uostalom, ja sam nogom iz sve snage zalupio vrata tog Haškog tribunala - naveo je lider radikala za Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading