TRAGOVI VILIJAMA VOKERA SMRDE NA KRV, IZA NJEGA OSTAJU SAMO LEŠEVI: Oštra reakcija ministra Vulina nakon izjave albanskog lobiste

Autor:

Vesti

10.12.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije u Vladi Srbije Aleksandar Vulin reagovao je povodom izjave albanskog lobiste Vilijama Vokera u kojoj je predsednika Sbije Aleksandar Vučića doveo u vezu sa masakrom u Račku 1999. godine.

TRAGOVI VILIJAMA VOKERA SMRDE NA KRV, IZA NJEGA OSTAJU SAMO LEŠEVI: Oštra reakcija ministra Vulina nakon izjave albanskog lobiste

Foto: youtube/screenshot

Tragovi Vilijama Vokera smrde na krv. Bez obzira da li je boravio u El Salvadoru, istočnoj Slavoniji ili na Kosovu i Metohiji iza njega su ostajale medijske laži i leševi, kaže Vulin

- Zvanični šiptarski lobista kome su Šiptari podigli spomenik bi još jednom da oživi laž o Račku i da opravda krv dece pobijene u NATO agresiji. I još jednom bi da pronađe Srbe koji će laž o Račku kao masakru civila podržati i potvrditi. U Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, takvih Srba u Vladi nema i neće ih ni biti - izjavio je ministar policije.

Račak je laž, a istina je da je Voker lažov kriv za bezbrojne smrti i patnje. Srbi će pisati svoju istoriju i više je neće prepuštati Vokeru, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovarajući Vilijamu Vokeru koji je, reagujući na izjavu ministra Vulina o dešavanjima u Račku 1999. godine, rekao da Srbija pokušava da gradi lažnu sliku o zločinima.

Podsećamo, bivši šef verifikacione misije OEBS-a Vilijam Voker, izjavio je za da "srpski zvaničnici pokušavaju da predstave "masakr" u Račku kao izmišljeni događaj jer su "neki od aktuelnih zvaničnika u Beogradu bili uključeni u zločine protiv civilnog stanovništva na Kosovu".

- Neki od ljudi koje danas propagiraju da je ("masakr" u Račku) velika laž su zapravo bili uključeni u njegovo prikrivanje od samog početka. Mislim da je predsednik (Aleksandar) Vučić najbolji primer. On je bio ministar informisanja u vreme Slobodana Miloševića. Bio je učesnik u donošenju odluka tog vremena - rekao je Voker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading