DVE EKIPE HITNE POMOĆI ZAGLAVLJENE NA GAZELI, MINISTAR OŠTRO: Ugroženi su i dijalizni pacijenti!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar najoštrije je danas osudio blokade pojedinih saobraćajnica kojima je ogromna većina građana Srbije sprečena i onemogućena u obavljanju svojih poslova i redovnih aktivnosti

DVE EKIPE HITNE POMOĆI ZAGLAVLJENE NA GAZELI, MINISTAR OŠTRO: Ugroženi su i dijalizni pacijenti!

Foto: Ministarstvo zdravlja

- Apelujem na sve te koji svojim bahatim ponašanjem i kršenjem svih zakona žele da izazovu haos, da što pre omoguće da Hitna pomoć može da radi svoj posao! Trenutno su dve ekipe Hitne pomoći u Beogradu zaglavljene na Gazeli, bez šansi da stignu do svog odredišta, a i transport dijaliznih pacijenata je ozbiljno ugrožen jer je značajno otežan. Sta god želeli da postignete, postoje načini kako se to ostvaruje, a da se ne ugrozi život ni jednog pacijenta. Pozivate se na demokratiju i tekovine zapadnih država, pa to onda i ovde primenite, jer onemogućavanje rada zdravstvenim radnicima niko neće tolerisati - poručio je ministar Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading