NEZAKONITA BLOKADA PUTEVA: Lažni ekolozi i strani plaćenici napravili haos u Srbiji (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

04.12.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nelegalni protesti kojima se blokiraju saobraćajnice od strane manjine instruirane od dela opozicije i stranih faktora održavaju se danas širom Srbije.

NEZAKONITA BLOKADA PUTEVA: Lažni ekolozi i strani plaćenici napravili haos u Srbiji (VIDEO)

Foto: Republika

Počinju blokade po Beogradu

Planirano je nezakonsko blokiranje auto-puteva i najvažnijih saobraćajnica što će otežati život brojnim građanima i dovesti do terora frustrirane manjine i njihovih političkih nalogodavaca nad pristojnim delom Srbije.

16.10 Saobraćaj na Gazeli je ponovo uspostavljen i ovaj deo više nije pod blokadom. Kolona vozila počela je postpeno da se kreće, a zbog ranije blokade stvorila se velika gužva.

Trideset ljudi blokira put ka Obrenovcu, ni Tužilaštvo ne može da ode na uviđaj nakon požara u robnoj kući.

14.03 Zatvoren magistralni put na ulasku u Čačak, a automobili se preusmeravaju na sporedni put. Kola Hitne pomoći jedva su prošla od mase lažnih ekologa.

14.05 - Lažni ekolozi krenuli ka Pančevačkom mostu

Republika

Foto: Republika

 

13:57 - Lažni ekolozi protivzakonito ZAUSTAVILI saobraćaj na "Gazeli", narod ne može slobodno da se kreće.

13. 40 - Lažni ekolog Vladimir Vuletić  koji je i jedan od glavnih predvodnika protesta. stigao je ispred Sava Centra, a društvo mu pravi advokat Vladimir Terzić koji je juče pretio narodu i najavljivao svoj dolazak u Gornje Nedeljice. 

Republika

Foto: printscreen

Vladimir Vuletić jedan od predvodinka protesta

Navodni povod za okupljanje je borba za životnu sredinu lažnih ekoloških pokreta, ali i drugi brojni nedefinisani motivi, podržani od stranih faktora i domaćih političkih struktura koje žele na silu da se domognu vlasti.

Pravi cilj protesta je destabilizacija Srbije i nasilna promena vlasti u Srbiji kako bi na čelo došli strani poslušnici i domaći tajkuni.

Oko 13 časova počelo je prvo okupljanje na Andrićevom vencu u Beogradu, a plan je da se blokiraju Gazela i Brankov most.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Takođe širom Srbije počela su okupljanja nekoliko desetina pristalica dela opozicije.

Među vođama blokade puteva po Srbiji najviše se ističi Aida Ćorović koja Srbe naziva genocidnim, Vladimir Vuletić koji Veljka Belivuka naziva bratom, Dragan Đilas koji sedi u kafiću, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović i ostali koji su sve radili na upropašćavanju Srbije tokom svoje vladavine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading