AUTOBUS PUN PUTNIKA SLETEO SA PUTA KOD TARE! Haos na magistralnom putu, preprečio se i šleper

Autor:

Vesti

03.12.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru došlo je do saobraćajne nezgode, što je uz sneg koji intenzivno pada napravilo veliki zastoj u saobraćaju.

AUTOBUS PUN PUTNIKA SLETEO SA PUTA KOD TARE! Haos na magistralnom putu, preprečio se i šleper

Foto: Rina

- Ponovo se poprečio šleper. Sve stoji, formirane su ogromne kolone. Čekamo duže od pola sata kako bi nastavili put. Plašimo se ako sneg nastavi da pada da će biti još gore - rekao je jedan od vozača za RINU.

Međutim, ovo nije jedina saobraćajna nezgoda jer je na putu za Taru u blizini sela Kremna, autobus pun putnika sleteo sa puta. Pretpostavlja se da su uzrok sneg i klizav kolovoz. Nema povređenih lica, a svi putnici su na bezbednom i čekaju da po njih dođe drugi autobus.

Iz Puteva Užice kažu da su sve raspoložive ekipe ma terenu i rade na čišćenju puteva. Još jednom apeluju na sve vozače da se za volanom ponašaju u skladu sa uslovima na putu.

- Dešava se često da dok mašine čiste nestrpljivi vozači pokušavaju da prođu jer ne žele da čekaju, tada nastaje još samo veći kolaps, a putarima dodatno otežava posao. Saobraćajna kultura u ovim momentima od presudnog je značaja - rekao je Leko Korićanac direktor Puteva Užice.

Komentari (0)

Loading