TOTALNI KOLAPS U NAJAVI! Opozicija sprema podli plan, a kriju se iza priče o ekologiji!

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta istakako je da će protesti koji su zakayani za subotu biti veći i masovniji od onih koji su održani proteklog vikenda.

TOTALNI KOLAPS U NAJAVI! Opozicija sprema podli plan, a kriju se iza priče o ekologiji!

Foto: Republika/Printscreen

Uzdanica Viole fon Kramon, koja podržava demonstrante koji krše zakon, veruje da će protesti, koji su zakazani za subotu u 14 časova, biti masovniji od onih koji su održani proteklog vikenda. 

Republika

Foto: Tanjug

Blokada kod mosta Gazela

Tada je opozicija, krijući se iza priče o ekologiji, predvodila proteste i njih nekoliko stotina maltretiralo je stanovnike Beograda, Novog Sada, Šapca i još nekoliko gradova u Srbiji.

- Biće mnogo veća blokada ove subote. Građani su se već organizovali sami po svojim mestima. Ne postoji neko ko će upravljati tim blokadama. Danas ćemo izaći sa planom kako će izgledati blokada Beograda. Biće ljudi koji će ići kolima, ali ima i onih koji nemaju kola, pa će oni doći peške. Sad, sve zavisi da li će on poslati batinaše. Oni koji ne idu kolima će verovatno ići na Gazelu - rekao je Ćuta za beogradske medije.

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandar Jovanović Ćuta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Stevan

03.12.2021 14:56

Koliko je opozicija ogrezla u uogoljenu mržnju to dragi Bog nije video, užas!

Odgovori 14 1
Mina

03.12.2021 14:58

Kolko života će samo biti ugroženo njihovim demonstracija. Demonstracije neće ometati samo građane već i hitnu pomoć, vatrogasce.

Odgovori 14 1
Sava

03.12.2021 15:15

Sram da bude Aleksandra Jovanović Ćutu što kao vođa protesta se hvali, kao da će oni doneti dobro.Kolko života će samo biti ugroženo njihovim demonstracija. Demonstracije neće ometati samo građane već i hitnu pomoć, vatrogasce.

Odgovori 12 0
Nona

03.12.2021 15:33

Ja ne znam da se nešto u mom mestu sprema. A kamoli neka blokada i protest. A izaći će opozicija i njihovi batinaši

Odgovori 10 1