SPREMA SE HAOS U SRBIJI: Sutra će putevi širom zemlje biti blokirani, pogledajte spisak lokacija i izbegavajte ih u širokom luku! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.12.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sutra su najavljeni protesti u vidu blokade saobraćaja u Beogradu, kao i u drugim gradovima širom Srbije.

SPREMA SE HAOS U SRBIJI: Sutra će putevi širom zemlje biti blokirani, pogledajte spisak lokacija i izbegavajte ih u širokom luku! (FOTO)

Foto: Republika

Protesti će početi u 14 časova, a kako je ranije saopšteno, blokada bi trebalo da traje dva sata. 

Veliki deo Beograda će biti onesposobljen, pa će kretanje vozilima kroz njega biti praktično nemoguće. Blokiran će biti auto-put kod Sava centra, kao i na Gazeli, Pančevački, Brankov i Pupinov most, a neprohodna će biti i Slavija.

Osim u prestonici, saobraćaj će biti obustavljen i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Boru, Šapcu, Zrenjaninu, Smederevu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Vršcu, Jagodini, Kruševcu, Užicu, Novom Pazaru, Obrenovcu, Sremskoj Mitrovici, Preljini...

Za kompletan spisak gradova, kao i tačnih lokacija u njima koje će biti blokirane, pogledajte fotografije u nastavku teksta.

 

Foto: Printscreen

 

Foto: Printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Bonaparta

03.12.2021 14:21

Nema od toga ništa. Ovo su sve mamine kukavice koje će izaći na protest ako bude sunca, ako sutra bude kiša i susnežica, a biće neće njih biti više od 300-500.Samo gledajte i smejte se budalama.

Odgovori 32 18
Rade

03.12.2021 19:25

@Bonaparta - Sutra suvo,bez padavina... Taman,na tvoju zalost...

Odgovori 7 12
Deda

03.12.2021 20:17

@Rade - Pali ste vi u ocima naroda totalno. Neradnici i probisveti. Do sada nisam, ali na iducim izborima glasam za Vucica! E to ste postigli vasom infantilnom i debilskom politikom. Treba da se stidite sto se nazivate opozicijom. Budite protiv neke politike, ali argumentovano. Ovako isapadate smesni, a izbori ce pokazati da vas narod prezire!

Odgovori 22 5
Milun

04.12.2021 18:20

@Deda - Unuci će ti se na grob postati deda, kada čuju koga si ti podržavao! A imaće ko da im kaže, ne brini!