DANAS OBLAČNO I HLADNO! Temperatura do 7 stepeni!

Autor:

Vesti

30.11.2021

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije i u većini mesta suvo.

DANAS OBLAČNO I HLADNO! Temperatura do 7 stepeni!

Foto: Tanjug/J. PAP

Ujutro i pre podne na jugu i jugoistoku u nižim predelima mestimično će biti slabe mešovite padavine (kiša i sneg), a u brdsko-planinskim sa snegom uz formiranje i manje povećanje snežnog pokrivača, saopštio je RHMZ.

Duvaće umeren i jak, severni i severozapadni vetar, od sredine dana u slabljenju. Jutarnja temperatura od -2 do 4 , najviša dnevna temperatura od 3 do 7 stepeni.

U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije i suvo. Jutarnja temperatura biće od -1 do 1 stepen, najvisa dnevna oko 6 stepeni.

U sredu će biti toplije i u većem delu suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku ujutro i pre podne uz više oblačnosti, ponegde slaba kiša.

U četvrtak novo naoblačenje sa kišom sa severa, zapada i jugozapada do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve. Od petka oblačno, hladnije, u nižim predelima mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim sa snegom, uz dalje povećanje visine snega.

U nedelju i početkom naredne sedmice sneg se očekuje i u nižim predelima, kada ce doći i do formiranja manjeg snežnog pokrivača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading