VOĐENI USPEHOM I NAPRETKOM: Vučić čestitao novom kancelaru Austrije!

Autor: Tanjug

Vesti

18.12.2017

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je novom saveznom kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu stupanje na dužnost i poželeo mu uspeh u radu ujedno se zahvalivši na podršci Austrije evropskom putu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Đ. KOJADINOVIĆ
Sebastijan Kurc i Aleksandar Vučić

- Jednom prilikom ste rekli da nije reč samo o tome da nešto budeš, već i da nešto uradiš. Ta poruka je bliska svakom ko je imao čast da mu bude ukazano poverenje da obavlja državničku dužnost i siguran sam da Vam poverenje građana Austrije daje snažnu volju da ih vodite čvrsto utemeljenim putem uspeha i napretka - naveo je Vučić u pismu Sebastijanu Kurcu.

On je izrazio uverenje da će Kurc snagom snagom svog liderstva, zasnovanom na spoju mladosti i političkog iskustva, doneti mnogo dobrobiti za budućnost Austrije i Evrope.

- Verujući u Vašu energiju i znanje, siguran sam da ćemo i kroz buduću saradnju doprinositi sve boljim političkim i ekonomskim odnosima naših dveju zemalja i budite uvereni da Srbija ostaje prijatelj i pouzdan partner Austrije. Koristim ovu priliku da Vam još jednom zahvalim za podršku koju iskazujete Srbiji na evropskom putu - navodi se u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Cudna suma

18.12.2017 13:32

Najmladjem kancelaru u istoriji Austrije cestita najuspesniji premijer Srbije! Bravo!

mario

18.12.2017 13:40

Predsednik Vucic je u vrlo dobrim i prijateljskim odnosima sa Sebastijanom sto se odrazava i na odnose Srbije i Austrije.

Mia

18.12.2017 13:41

Buduća saradnja doprinosi sve bolji politički i ekonomski odnos dveju zemalja. Bravo Aleksandre!

Petar986

18.12.2017 15:17

Cestitke kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu, Cestitka Vucica samo je jos jedan dokaz da smo u dobrim prijateljskim odnosima!