KOBNA GREŠKA OPOZICIONE N1: Srbija odbranjena od kleveti Brisela o "malignom kineskom uticaju" (FOTO)

Autor:

Vesti

18.11.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok pljušte optužbe protiv Srbije zbog "malignog kineskog uticaja", čak je N1 nesvesno objavio dokaz o tome kakve budalaštine sa zapada naša zemlja mora da sluša

KOBNA GREŠKA OPOZICIONE N1: Srbija odbranjena od kleveti Brisela o "malignom kineskom uticaju" (FOTO)

Foto: Printscreen

Naime, N1 je objavio da 97% "malignih" kineskih investicija je uzela zapadna Evropa, a za Zapadni Balkan ostalo je samo 0,1%.

Srećom po Srbiju, povećava se broj kineskih investicija u našu zemlju i pored kritika dela opozicije, a za koje je srušila samo jedna činjenica.

Međutim, ovde postoji još jedan problem. Ogromna većina onih koji Srbiju napadaju zbog "malignog kineskog uticaja" nisu obični idioti koji ne znaju za ove statističke podatke.

Radi se o smišljenoj akciji protiv Srbije, a sa ciljem da se naša država odgovori od saradnje sa moćnim saveznicima Rusijom i Kinom i da ono što režim DOS nije uspeo da pohara, bude predato onima koji su nas bombardovali osiromašenim uranijumom. 

 

 

(Republika, Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading