ON JE KRIV ŠTO NAROD NEĆE MOĆI DA GLEDA ISTORIJSKI MEČ! Orlovi se bore za Mundijal, a Šolak Srbiji uskratio TV prenos!

Autor:

Vesti

14.11.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šolak, medijski tajkun sa državljanstvom Malte i centralom u Luksemburgu i samoproglašeni "borac za slobodne medije", ne prestaje da se iživljava nad građanima Srbije! I to preko sporta!

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Zbog đilasovsko-šolakovske mafija mnogi građani Srbije ostaće uskraćeni za TV prenos meča odluke u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru koji večeras u Lisabonu naša reprezentacija igra protiv Portugala.

Tako Junajted grupa brutalno i nekažnjeno nastavlja da krši zakone Republike Srbije, a milioni građana ostaju uskraćeni prava da gledaju utakmice svoje fudbalske reprezentacije!

Dragan Đilas i njegov prijatelj i tajkun Dragan Šolak preko svog kablovskog operator SBB nisu dozvolili da ključni duel u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru bude dostupan i javnom servisu RTS.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Promo

Dragan Šolak

Republika je još ranije pisala da je Šolakova kompanija Junajted medija, u čijem su sastavu televizije Nova, N1 i Sport klub, odbacila je molbu javnog servisa RTS za otkup prava na prenose utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Kataru. 

Junajted grupa, na čijem je čelu kontroverzni tajkun Dragan Šolak, odlučila je da ignoriše više puta ponovljene molbe javnog medijskog servisa RTS za dogovor o otkupu prava na prenose utakmica reprezentacije Srbije.

Prema saopštenjima RTS-a, iz Šolakove kompanije prvo nisu ništa odgovorili na zvanične dopise iz kabineta generalnog direktora Dragana Bujoševića, a poslednji put su čak odbili da prime kovertu sa njegovim pismom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Solak

14.11.2021 14:45

A ko ke uskratio kosarkaski derbi Zvezda - Partizan na nacionalnoj frekvenciji?

Odgovori 44 12
Pera

14.11.2021 14:47

Na kojoj nacionalnoj frekvenciji je kosarkaski derbi Zvezda - Partizan?

Odgovori 40 12
Mira

14.11.2021 15:14

Treba kazniti ih SA par miliona I proveriti poslovanje te kompanije Kako posluje u srbiji I Dali Ovi iz luksemburga gledaju program te televizije vreme da joj SE stane na kraj. Njihovoj lazi I kad ce porez platiti srbiji to da istrazite pod hitno I obavestite gradjane

Odgovori 48 37
Krle

14.11.2021 17:34

@Mira - Ne lupaj Miro! Samo cuti i glasaj za koga ti kazu..

Odgovori 29 28