SVAKO KO PLJUJE SVOJU DRŽAVU, NEKA TRAŽI NOVU! Lečić: Svi ti drugosrbijanci i lažna elita, sve su to KU**E!

Autor:

Vesti

13.11.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjem programu TV Pink Branislav Lečić očitao je lekciju drugosrbijancima i takozvanoj lažnoj eliti koja pljuje svoju zemlju.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Branislav Lečić

Kako je istakao Lečić, svako ko pljujue svoju državu, ili se od nje distancira neka sebi traži novu.

- Ne da se ovaj narod slagati, on ima dušu i oseća sve iznutra, i mnogo je pametan ovaj narod. Svako ko ga poglupljuje ili se od njega distancira, pljuje ga, a ima takvih pojava, takozvanih drugosrbijanaca koji su kao intelektuelno moćni, okrenuti zapadu, nekakva elita koja prezire narod, e to su ku**e - rekao je Lečić i dodao:

- Te ku**e, intelektualne koje preziru svoj narod, pa nek idu da žive u nekoj drugoj državi, nek biraju državu.

Podsetimo, Branislav Lečić otvorio je dušu u jutarnjem programu i otkrio sve o pozadini priče i afere sa njegovom koleginicom Danijel Štajnfeld, koja ga je optužila za navodno silovanje.

On je u emisiji "Novo jutro" otkrio je ko mu je smestio aferu sa Danijelom Štajnfeld. Lečić je ispričao da mu je sve smestio Dragan Đilas, koji je imao dogovor sa Danijelom da mu unište porodicu, karijeru i sve ono što je godinama unazad gradio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Sale

13.11.2021 15:56

Bandere su "majka", za sve vas. Biće.

Odgovori 14 6
Trajan

13.11.2021 16:11

Dako je Brane.

Fikus

13.11.2021 17:02

E moj Lečiću, do pre samo godinu dana ti si duvao u istu tikvu i bio vrlo zapažen u nastupima sa tim prostitutkama, kako ih sada nazivaš. Trebalo je da na sopstvenoj koži osetiš i spoznaš njihovu "demokratiju" pa da promeniš ploču ... Misliš da narod voli takve kao ti, koji su danas jedno a sutra dijametralno suprotno? Da, pokušali su da ti smeste, odbranio si se ali razmisli o svemu i pokaži da imaš savest pa široku javnost obavsti o toj prljavštini

Odgovori 27 7
Milica

13.11.2021 18:08

@Fikus - Nisam ni ja zaboravila kada je kmecao,lajao,zaviao,urlikao:(( Ista ptica samo druga pesma:(((

Odgovori 20 1