IZVEŠTAJ SA TVITERSKOG FRONTA: Tasovac "u klinču" sa Obradovićem i Lekićem

Autor: Republika

Vesti

16.12.2017

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture Ivan Tasovac zaratio je na Tviteru sa bivšim i sadašnjim predsednikom Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašinom Obradovićem i Slavišom Lekićem.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivan Tasovac

- Slaviša Lekić - Mimoza. "Oseća” se voljen i poštovan od strane samog sebe. Jedanput pokušao da stoji bez ljuljanja. Uvideo da ne može ukoliko ga neko ne pridržava. Ipak nastavio je da opušteno lupeta bez zadrške od kako je shvatio da se to može raditi i iz vodoravnog položaja - napisao je Tasovac odgovarajući na prozivku Lekića u kojoj je stajalo:

- Maestro koji se još "oseća" na Vučića, u svom iskonskom elementu!

 

Sliačan odgovor od bivšeg ministra dobio je i Vukašin Obradović, nakon što je na svom Tviteru napisao:

- Razlika izmedju Tasovca i Krstića je što prvi ne zna da svira, a potonji ne ume da peva. I baš zbog toga su idealan par.

Tasovac je replicirao rečima:

Vukašin Obradović - Stojser. Renesansno medijsko mitološko biće: polu-muzikolog, polu-provodadžika. Psiholog iz hobija. Društveno politički delatnik i medijski mogul iz koristoljublja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading