TRULA KOALICIJA: Janković Đilasa nazvao "trojanskim konjem", a sad mu daje podršku

Autor: Republika

Vesti

16.12.2017

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković, koji je podržao kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, o istom tom Đilasu svojevremeno je govorio da je "Vučićev trojanski konj".

RepublikaFoto: Tanjug
Ujednio ih interes, a ne principi: Saša Janković i Dragan Đilas

To je na svom Tviter nalogu otkrio Jankovićev dojučerašnji saborac, akademik Dušan Teodorović, koji je podsetimo, nedavno istupio iz PSG.

- Jedan čovek u proleće 2017: "Đilas stalno sedi u kafiću na pumpi kod Sava centra sa Andrejem. On je Vučićev trojanski konj." Taj isti čovek pre sat vremena na skupštini PSG- a predlaže Đilasa za gradonačelnika Beograda. Nema izvlačenja iz konteksta. Ima samo istine - naveo je akademik Teodorović.

Na njegovu konstataciju brzo se osvrnuo i još jedan od razočaranih bivših članova Pokreta slobodnih građana Zoran Božanić.

- Nažalost, takva mu je politika, nedosledna i usmerena izgleda samo prema njegovim privatnim interesima. O kakvim načelima i idejama slobodnih građana može biti reči. Svaka Vam čast uvaženi profesore što ukazujete na istinu - naveo je Božanić.

I sadašnji predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, koji je nedavno razgovarao sa Đilasom, ali i potom saopštio da bivši gradonačelnik ne može da računa na podršku DS, bio je jedan od onih kojima se svideo Teodorovićev stav izražen u navedenom tvitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Voda

16.12.2017 17:11

Kako god, SNS dobija!

Mirko

16.12.2017 17:18

Ovi bivsi nemaju skrupula, da nije strasno bilo bi smesno to sto rade.

Pendzer

16.12.2017 17:23

Ma oni ce se pljuvati, lagati, tuci sve dok ne vide pare. E tada ce se podrzavati i milovati.

sonik

16.12.2017 18:39

Kada je rec o novcu sve predjasnje izjave se zaboravljaju. PSG je mlad pokret i kao takvom potreban mu je novac a Djilas je idealno resenje. Em mrzi Vucica em se nakrao i ima para za finansiranje pokreta!