KONAČNO BEZ KIŠE: Najviša temperatura do 15 stepeni

Autor:

Vesti

10.11.2021

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša je stala, ali sunce će samo provirivati između oblaka.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Žena i pas u parku

 

Vreme u Srbiji

U Srbiji tokom jutra ponegde prizemni mraz, niska oblačnost ili magla, koja će se po kotlinama zapada i juga zemlje zadržati i duže.

Tokom dana biće toplije, malo i umereno oblačno, osim u Timočkoj krajini gde će se celog dana zadržati oblačno. Vetar slab i umeren, jugoistočni, na jugu Banata i u Donjem Podunavlju jak, sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 0 do 5 stepeni, najviša od 10 do 15 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će ujutro biti niska oblačnost, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 4, najviša 13 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u većini dana očekuje umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, po kotlinama sa jutarnjom maglom.

U košavskom području u četvrtak vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom. U nedelju i ponedeljak prolazno naoblačenje mestimično sa padavinama.

Temperatura do nedelje oko i malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a zatim u padu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading