OKUPILA SE LAŽNA ELITA: Grupa građana i pojedini opozicionari na neprijavljenom skupu ispred Doma sindikata!

Autor:

Vesti

09.11.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala grupa građana okupila se večeras na neprijavljenom javnom okupljanju ispred Doma sindikata u centru Beograda u znak podrške Aidi Ćorović koja je ranije danas privedena nakon što je jajima gađala mural Ratku Mladiću.

Republika

Foto: Estok/Dušan Milenković

 

Grupa demonstranata je krenula ka uglu Njegoševe i Alekse Nenadovića, gde se nalazi mural, među njima su i Nataša Kandić iz organizacije "Žene u crnom", predstavnici LGB... 

Iza neprijavljenog protesta stoji NVO "Inicijativa mladih za ljudska prava", a među okupljenima je uočen Aris Movsesijen iz Nove stranke, kao i Dobrica Veselinović - Ne davimo Beograd.

U grupi koja se nalazi preko puta murala ima oko 20 do 25, ali najveći deo čine novinari, kao i Pavle Grbović iz PSG.

Pristižu i desničari sa raznih strana, policija ih je razdvojila i za sad je mirno.

Na ovom neprijavljenom javnom okupljanju uočeni su i Dr Rade Panić iz Sindikata lekara i farmaceuta, predstavnici Demokratske stranke, Marks 21, Inicijative mladih za ljudska prava. Takođe, mogu se videti i članovi Beograd prajd tima.

Na ovom skupu prisutan je i epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović, članovi Skupštine slobodne Srbije, PSG, Žene u crnom, Fond za humanitarno pravo, kao i Petar Đurić (Ćale ovo je za tebe).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nebojša P.

09.11.2021 21:52

Dokle da trpimo nasilje i teror ovih ekstremnih levičara? Nasilne aktivnosti, nepoštovanje javnog reda i mira, kao i govor mržnje protiv političkih neistomišljenika u nedostatku argumenata samo su neke od karakteristika ovih levo-liberalnih primitivaca. Njima priče o demokratiji i građanskom društvu služe samo za njihovo manipulisanje osećanjima šire populacije. Reč "demokratija" u slučaju ekstremne levice u Srbiji ostaje samo na papiru.

Odgovori 12 1
Jovan

10.11.2021 06:20

Eto to je njihova snaga. Ekstremisti.

Strahinja

10.11.2021 07:13

Bjednici