JOVANA JEREMIĆ JEDVA OBUZDALA SUZE U STUDIJU I OPROSTILA SE PRED MILIONIMA OD MUAMERA ZUKORLIĆA: Čuli smo se slučajno, ja sam PLAKALA, a on me je jedini utešio

Autor:

Vesti

07.11.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Muamera Zukorlića, potpredsednika Narodne skupštine i bivšeg muftija duboko je potresla voditeljku Televizije Pink Jovanu Jeremić.

Foto: printskrin

Jovanu Jeremić je duboko potresla smrt Muamera Zukorlića

 

- Niko to nije očekivao, stvarno to niko nije očekivao. On je bio potpuno drugačiji. Ljudi su imali različita mišljenja u o njemu, ali je on prevashodno bio mnogo dobar čovek, pametan, dubok čovek. Sa njim si mogao na sve teme. Umeo je da razume čoveka kada mu je teško - kazala je Jovana Jeremić.

Na ivici suza i sa knedlom u grlu prisetila se njihovog prijateljstva.

- Bilo mi je jednom prilikom teško, pre neke tri godine, tri i po godine. Sasvim slučajano smo se čuli, počela sam da plačem i on me u tom trenutku toliko utešio...Posle toga smo postali prijatelji - navela je voditeljka.

- Muamer Zukorlić je bio čovek koji ume da ti dodirne dušu. Pored i velikih i malih u politici, on je uvek bio čovek, pa sve ostalo.

- Autoritet mora da bude baziran na kvalitetu ličnosti, a ne na funkciji. Zato ćemo uvek pričati o Zukorliću - navela je Jovana Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
chegevara

08.11.2021 08:06

koja si ti kokoska